|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 10, 2011 9:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8980_1247924792.jpg) |
erfo |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
имало е много моменти когато съм брал голям срам не че си ги спомням сега но ще кажа една случка която си спомням като бах 5 клас и разказвахме доброволно стихотворения аз на моето стихотворение запецнах по средата и умрях от срам дори нямаше кой да ми подскаже как продължава стихотворението и търсиха 5 мин по книгите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 7:16 am |
Daichi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Зависи от ситуацията. Понякога съм много срамежлив, понякога не.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 13, 2011 10:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42569_1304203668.jpg) |
DedoKoleda |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Teiru-chan написа: :lol: Eee стига ся ! Говорим за изчервяване от срам, не от други физични явления /ако могат да се нарекат така алкохола и жегата ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) / Taкова нещо като изчервяване от срам при мен няма. Сигурно от 2ри или 3ти клас не съм се изчервявал от срам. Тогава си спомням една ми свали панталоните и ми цъфнаха белите слипове пред целия клас. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Това е последният момент, когато се изчервих от срам - 3ти клас.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 21, 2011 2:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30722_1312300346.png) |
The Good Old Time |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 9:28 pm Мнения: 893 Местоположение: София
|
Бях на гости на едни познати и дъщерята на тези познати ме забиваше и ми говореше някакви неща с които показва,че ме харесва.И мене ме хвана срам,защото там беше баща й и някак си неудобни ми стана,той какво ще помисли за това :Д.И за тоав и отговарях кратко и я отбягвах. p
_________________ И сам вълкът е ... сам ! viewtopic.php?f=45&t=60320 - Най-добрият филм! http://www.youtube.com/v/Ec8Yui1PmTs&fe ... r_embedded - Най-красивата песен и клипче в комбинация.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|