Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 10 [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ?
МнениеПубликувано на: Вто Май 24, 2011 7:55 pm 
Аватар

Естествено , че зомбясваме нон стоп аниме :P :D След 15-ти юни почва ваканцията и ще имам повече време да доизгледам Bleach , че да почна с Death Note . . . така де , немога да гледам няколко анимета на веднъж , хем че забравям до кой епизод съм стигнала , хем че обичам постоянството :?

grazi99 написа:
Дали зомбясвам...Ъми не винаги ама се е случвало да гледам по 30-тина еп-а на ден ,от 24 часа по 30 минути на еп ,смятайте си колко съм спала ,ама don't worry не съм припадала..Малко съм се връзомила ,изгледах Nana за 4 дни някъде ...и сега who would believe съм без аниме ...надявам се до 15 Юни да не еволюирам в човек ...

ъъ .. браво само така , и аз така с bleach цяла нощ , че през деня никакво свободно време :? :lol:

Последна промяна erejnion на Вто Май 24, 2011 8:56 pm, променена общо 1 път
Reason: не пускай два поста един подир друг... има си бутон едит за тази цел.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 25, 2011 5:48 pm 

Много здраво се филмирам и не само по анметата по сериалите ( когато гледам supernatural вървя със сол в мен :D ) , но да се върнем на аниме въпроса. Ми от скоро гледам Bleach ама си купих един Катан(от тези който ги има в всяко магазинче за подаръци) и си се разхождам с него из двора и се права на шимигами, което е доста странно понеже съм на 17. А когато изгледах Death note, понеже незнаех от къде да си купя тетрадка с корица от анимето си направих и се бях филмирал пишех имена в нея. Направо сега като се сета какво беше в началото с Naruto и FMA2:brotherhood. Направо много се зарибявам, а още повече се филмирам. А когато някое аниме ми хареса с повече епизоди се зомбирам пред компютъра и не ставам дори за тоалетната се стискам, скоро изгледах inuyasha за 1 седмици го изгледах и така бях зомбясал че 3 дена не ходих на училище само лягам ставам и на компютъра :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:03 am 

Единствената причина да не съм зомби е бавния ми нет :( .Иначе миналата година за лятната ваканция прочетох всички излязли чаптъри на One Piece,Naruto и малко повече от половината за Bleach :tv:.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 2:10 am 
Аватар

^
wakaru wakaru!~ единствената причина да почна да гледам аниме толкова късно бе, че първото ми аниме (ДН Ангела) съм го свалял по час и половина всеки епизод... добре, че после като сменихме ИСПто вече връзката беше комфортна :lol: (и всичко отиде на кино)

П.П. дефиниция на "комфортна": следващия епизод се е свалил преди да минат 24-те минути от сегашния. :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 10:20 pm 
Аватар

Не, не зомбясвам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 11:30 am 
Аватар

не замбясвам понеже сега като се преместих в търново и няма от къде :( иначе преди като си харесах някое аниме и го гледах по цели нощи докато не заспя на масата :blush:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 5:48 pm 
Аватар

зомбясвам всяка нощ, ако гледам до сутринта, няма как иначе

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 5:09 pm 
Аватар

Чак пък да зомбясвам, не, лятната ваканция обикновено отделям около час и половина/ 2 часа на ден за аниме и манга, и понеже лятото все пътуваам някъде, си взимам лаптопа и на него
Иначе с едни приятели (брат и сестра, които също са големи аниме манияци) като се съберем заедно цяло лято на морето и като си вземем по-голяма "доза" аниме се филмираме и то доста,
А през учебната година малко се ограничавам, понякога пропускам ден-два, но после си наваксвам ^^

Bars написа:
Абе аз съм здраво зомбиран, но поне гледам да има разнообразие в средствата за промиване на съзнанието - сменям между аниме, компютри, филми, музика, книги и спорт. Постоянно се нося в някакви измислени светове, просто ме привличат..... няма начин. Човешкото въображение е способно да създаде толкова много интересни и поглъщащи вселени, че real life започва да сивее на техния фон. A има ли изобщо real life? It's all in your imagination...
Непосредствената, физическа действителност е една нищожна част от живота. Май мааалко се отклоних от темата :) А и в момента съм в такъв период де, рея се някъде между третия и четвъртия облак горе вдясно. Само че от време на време има нужда от reality check.

п.с. ако някой е разбрал поне 1/3та от изписаното, получава потуп по рам и two thumbs up. Нещо в 11 през нощта след тежък ден ме избива на словоблудства 0о

God, I'm so crazy, baby
I'm raisin' hell all over town.
I need you to come here and save me.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 8:30 pm 
Аватар

Мне, никак даже.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 10 [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]