|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 8:37 am |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Алл Годс ин 1. За какво бих използвал силитеси?: Ами главно за любов, мир.....NOT! равновесието между човека и природата(както беше казал някой в началото на темата) Но от време на време малко войни, смърт иначе живота ще е твърде скучен.
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 2:56 pm |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Цитат: Ако бяхте бот, то какъв бихте бил? Silverbot
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 12:29 pm |
|
veso79 |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 07, 2006 10:07 pm Мнения: 109 Местоположение: Варна
|
Бих искал да съм Ангела на Унищожението, този който християнски бог изпраща да му свърши черната рабата, с убийствата и разрушенията, общо казано - някой го ядосал и аз отивам да му светя маслото, или цял град, или цял народ, или цял континент, или цяла планета. Висок поне два метра, с големи черни криле и голям двуостър меч. Повечето богове са обвързани с някоя стихия или сила, но аз ще мога да използвам всичко, от мълнии до огън, земетресения и т.н. Личи си, че хич не съм се замислял. Нали?
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Нед Юли 25, 2010 10:36 pm |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
burst написа: Loki,god of fire excuse meh fo d interruptn but...Локи не беше ли бог на пакостите или нещо от сорта Помня втория филм на "The Mask" - "Son of the Mask", където именно този бог беше вселен в маската..или май тя беше негова...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 10:31 am |
|
burst |
|
|
|
elvenom написа: burst написа: Loki,god of fire excuse meh fo d interruptn but...Локи не беше ли бог на пакостите или нещо от сорта Помня втория филм на "The Mask" - "Son of the Mask", където именно този бог беше вселен в маската..или май тя беше негова... може да си се объркал ;д...или да е един и същ
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|