Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 28 от 49 [ 727 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 12:14 am 
Аватар

Ми май натам бият нещата направо си е за разстрел да съсипе хубавата манга,че оттам и анимето :evil:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 12:31 am 
Аватар

>хубава манга

You have been Kuboed also know as trolled

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 5:22 pm 
Аватар

Много енергия хабите за глупости :lol:
това са стари мемета и вече не са толкова забавни както преди, вече омръзва да се чуват едни и същи аргументи против белината. Ако ви се чете - четете, ако не - недейте. Никой не насилва никого. Това е мястото за дискусия на Блийч, хора всякакви, мнения всякакви независимо дали са положителни или не, нека да запизм добрия тон. А и както кучето казва "всеки си има вкус" и след това си облизало з*дника.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 5:39 pm 
Аватар

Ghostbuster, ама така не е честно... Какво сме виновни ние, че те не се аргументират и не доказват погрешността ни, а подхвърлят закачливи обиди? Няма спор/разговор по мангата, защото те отказват да водят такъв и предпочитат просто да твърдя гордо, че са master race.

Ах, както и да е...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 5:56 pm 
Аватар

Недей че ще ти лиснат една кофа черна боя. На мен ми беше ИНТЕРЕСНА мангата (и анимето съответно) до края на Hueco Mundo арката, макар че и там имаше неизяснени въпроси, ма айде от мен да мине. След това продължих и все още продължавам (с мъка, но го правя) да следа "историята" понеже ми е интересно на какво ли още може да се превърне Ичиго и как ще изглежда. Оправдавам се с това, че като във всеки човек и в мен живее дете (недоразвито и заема по-голямата част от мен) което се радва на 5-те странички чернилка на някоя нова метаморфоза и последвалия badass вид.

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 6:47 pm 
Аватар

Мангата си я бива ,но мисля че ранкът и е мн пресилен смисал има манги които са по добри от Bleach

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 7:12 pm 
Аватар

Искаш аргументи? Или кофа с черна боя :lol:

Относно липсата на background Кубо винаги е казвал че това е CHARACTER's manga и на първо място са героите и как дадена ситуация отразява реакциите им спрямо нея. Ся дали има някво си дърво или цветенце или прозорец или сграда или небе или нещо отзад за фон мене лично не ме бОли. Като художник напълно оценям творческия му талант, което довежда до
Напълно бели или напълно черни страници (водя се от това злощастно меме което изтъкваш, особено 'the heart' meme) бялото винаги се свързва със смърт(в източните култури) и наблягането на тези моменти довеждат до по-силно осъзнаване и възприятие на смъртта (на Улк. в случая) Черното е водещ цвят, заради ..еми "черността" си и драматизма си, носител е на всепоглъщащо и заобикалящо усещане. Шинигамитата са в черно, банкая на Ичи е черен, мугетсу беше черен, повечето действие се развива през нощта, или през Арранкар Арката в ХМ (който е познайте къв цвят). Още повече че тва е ЧЕРНО-БЯЛА манга :lol:.

Като всеки човек захванал се с нещо и аз гледам да свърша до край нещата, и това е една от причините заради които следя Блийч. Другата е, че просто ми е интересно и ми харесва. Плюс тва всичко е все още далеч от края си за да очаквате отговори на въпроси. Има още неразкрити сюжетни линии, които чакат развръзката си. Просто нещата стават бавно (и това е един от минусите за мен)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 8:30 pm 
Аватар

Глупости на търкалета... Щом знаеш за тези мемета, трябва и да знаеш че го признават за дизайнер. Но до там. В началните глави артът му е по-зле, но въпреки това има бекграунди. Сега просто не стига че е мързелив, ами и не наема асистенти. Всички манги, особено популярните, наемат асистенти за тези работи, които често са по-добри и от самите автори в тези аспекти.

И какво, има два цвята и те са супер дълбоки? Добре... В Mahou Shoujo Lyrical Nanoha... Наноха е в бяло, цвета на смъртта, а Фейт е в черно, цветът на драматизма... Сега вече шитавата история става дълбока... Моля ти се... Дори и когато /a/ хейти One Piece, не споменава кой знае какво за арта (като изключим новия дизайн на героите). Въпросът при Кубо е, че просто липсва безпричинно...

И артът настрана... Историята... В един от пиковете назад показва много добре как пише историята... Т'ва си е чиста ебавка, дори за шоунен. Къде ми е пика с "кръгът на Кубо", когато ми трябва...

Да отбележа че Naruto, Bleach и One Piece(особено последното) ми харесваха в началото. Не бяха нещо велико, но си бяха готини и добре като за шоунени. Първото стана loldarkness, lolcoolness... Второто стана looldeep, lolcoolness, lolplotarmoralltheway... Трето ми омръзна до едно място с това приятелство всяка арка... Да не говорим, че като гледам яко са оплескали нещата след тайм скипа. В началото е добре, но в един батъл шоунен героите не могат да стоят с векове на едно ниво. Постоянно стават по-силно и се оплескват яко... И за да намалят и ускоряването на силите им прекаляват с излишни "дълбочини", които не са нищо повече от дървена и детска философия. Това е всичко... Авторите си личи как просто от много време смучат пари и толкова.

П.С. Радвам се, че някой поне реши да почне да пише нещо по-свястно...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 8:58 pm 
Аватар

Артът на Кубо не беше проблем до момента, в който историята фейлна мощно а.к.а битката на Ичи и Айзен, в която нащо момче намачка godlike ex-capitan shinigami mastermind :pokey: . Оттам насетне падението е още по-очевадно. Човек, който не е заинтригуван от историята, започва да търси инстинктивно и подсъзнателно нещо, което да спечели вниманието му. Тогава започва да открива неща, които го дразнят, въпреки че преди не е забелязвал. На мен, лично, преди хич не ми дремеше за арта (ама наистина), когато Шинигамитата се мачкаха с Еспадата и като четох схемите на Айзен, щото просто беше супер яко и интересно. Та, артът е як, когато зад него стои яка история. Иначе почва да те дразни ( и не само той).

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 12:10 am 
Аватар

Цитат:
藍染を動かすもの
WHAT MADE AIZEN MOVE

FACT 1: 神の高みへ
FACT 1: The Heights of God
藍染は霊王になり代わり、新しい世界を創造する。 その崇高な目的を果た
す "使者" として、 自分は神 の域にある存在という意識が芽生えた。
Aizen wanted to become the Spirit King and create a brand new world. He wanted to become a divine "messenger" and make those under His domain become aware of His presence.

FACT 2: 孤独
FACT 2: Loneliness
誰よりも強かった藍染は、 誰にも理解されこと無い孤独の世界を抱えてい
た。 強き者故の孤独は深く、 哀 しい。
Aizen was stronger than anybody else, and because of this, he was lonely and misunderstood by everyone. The loneliness that came with this strong isolation was very deep, and very sad.

Random Anon 1 написа:
In short, Aizen is an attentionwhore?
Wow...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 12:38 am 
Аватар

djhot ме уби с линковете. Много се смях.

Но да, Кубо много протаква цялата арка и представя много нови герои, които не се знае дали ще бъдат дори споменати по-натам. Това беше манга за шинигамита, а вече от колко време не сме видяли едно за повече от 2 панела... Грам не ми пука за тоя фулбринг и дано повече не го споменат след като Ичиго си върне силите. След реакцията на Рирука е ясно, че ще ни представи и нейната тъжна история, само за да е по-дълга историята. Последните чаптъри имаше яки моменти, които ме изкефиха, но нищо съществено не стана, ако беше по-нормална арка, а не "нова" манга, щях да съм по-доволен. Супер много персонажи набута в историята само за да си улесни работата, защото нищо умно не може да измисли. Даже сигурно няма никаква идея какво ще се случи 10 чаптъра напред в историята... Арта и с какво запълва панелите даже не искам да го обсъждам.

В едно нещо съм сигурен, Куби има фетиш към стъпала! За последните 3 чаптъра, освен че на страница имаше по едно стъпало, чак и цяла страница със стъпалата на новите герои беше нарисувал. Сега е късно, но утре ще преброя колко стъпала се падат средно на 1 чаптър.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 1:19 am 
Аватар

@djhot всичко написано в дейтабука по тоя въпрос не си противоречи с факта, че Ичиго ни направи кратък анализ преди 6 месеца :lol: така че нищо ново :)
А и нали холоулите стават такива именно като се остави душа самотна и не и се обръща внимание.

@6iblio Мангата до голяма степен ни я поднасят от гледната точка на Ичиго, и затова не виждаме шинигамита, защото той самия все още няма тази способност. Реакцията на Рирука е също вероятно да е заради запознанството и с приятелите му и в същия момент тия неподозиращи хорица(Ичи, Чад, Инуе)им се готви нещо недобро, особено за Ичи, и сега тя получава проблясъци на съвест и може да дефектне от Xcution.
Кубо има също фетиш и към откъсване на крайници, по-специално ръце :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 1:27 am 
Аватар

О, чакай... Значи игнорираш останалото казано (за неструващата история), което значи че просто го приемаме за реалност?

П.С. Не е като да следа вече анимето/мангата за да знам напълно какво става... Но въпреки това имам някаква представа... Просто начина по който е написано е доста забавен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 1:30 am 
Аватар

Не игнорирам нищо, просто не ми се пишат километрични постове с анализи в 1 през ноща, като не съм сигурна дали ще се четат внимателно, а и дали аз самата ще мога да кажа всичко което трябва

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 2:03 pm 
Аватар

Просто можеше да завърши Bleach в тоя си вариант с Ичиго изгубил силите си и да започне нова 2ра част с децата на Ичиго или внуците му. Все пак видяхме миналото. Настоящето победи най-големия злодеи и тоя филър арк е безмислен. + че Ичиго вече еволюирала до най-голямата възможна степен за достигане. За това единственото добро продължение е в бъдещето с нищо не подозиращи деца и нови faceove на шинигамита + някои стари с чиста история. И после малко вкарване на невиждани флашбеци. Може да се завърже супер яко.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 28 от 49 [ 727 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]