|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 12:36 pm |
|
Zail |
|
|
|
PleaseForgiveMe- написа: Ще ги изритам от къщата да се мъчат на улицата... Fuckin' faggots. А причината да станат такива не е ли в родителя? Не си им дал правилната среда примерно. Може и огледално на теб да са станали обратни? Даже може и от другия начин да се види.. Ако прекалено мразиш гейовете/лезбийките - децата ти да станат такива по време на бунтарските си години.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 2:31 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Каквото и да решат, деца са ми и пак ще си ги обичам!
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 4:57 pm |
|
PleaseForgiveMe- |
|
|
|
Zail написа: PleaseForgiveMe- написа: Ще ги изритам от къщата да се мъчат на улицата... Fuckin' faggots. А причината да станат такива не е ли в родителя? Не си им дал правилната среда примерно. Може и огледално на теб да са станали обратни? Даже може и от другия начин да се види.. Причината е от средата им. Ако ги обкръжават гейове и т.н. те рано или късно ще станат такива. Също това може да се получи от психологични проблеми. Самият хомосексуализъм е класифициран като mental illness. Zail написа: Ако прекалено мразиш гейовете/лезбийките - децата ти да станат такива по време на бунтарските си години. Това случвало ли се е на теб или на някой познат? Има ли изобщо такъв случай? Какво ще рече "бунтарски години"? Пубертет? Трябва да си адски тъпо и ужасно жалко същество, за да стигнеш до такава степен само от инат. В такъв случай, ако децата ми се окажат от "утайката" на обществото (било то обратни, наркомани, дилъри и т.н.) не бих желал да се виждам с тях, защото няма да понеса факта, че като баща бих дал всичко от себе си да ги възпитам, а те тръгват по този път. Ще ги изритам от домът ми като мръсни котета, за да ги рита живота и да се осъзнаят.
_________________ My Temple = Best Temple
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 5:45 pm |
|
burst |
|
|
|
PleaseForgiveMe- написа: Ще ги изритам от къщата да се мъчат на улицата... Fuckin' faggots. I'm down with ya brotha. Само знам, че ще има много кръв и рев, от кой ли ще са, не гарантирам.
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 5:52 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
PleaseForgiveMe- написа: Самият хомосексуализъм е класифициран като mental illness.
от кой ми е много чудно....щото аз последно четох, че си е до въпрос на гени ма тва е за друга тема много ми се ще да видя наистина как ще си изриташ децата на улицата за тва, че са хомосексуалисти виж ако бяха долни гадни педерастчета, дето смятат че е модерно, щях да се съглася ама....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 8:14 pm |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
PleaseForgiveMe- написа: Причината е от средата им. Ако ги обкръжават гейове и т.н. те рано или късно ще станат такива. Също това може да се получи от психологични проблеми. Самият хомосексуализъм е класифициран като mental illness.
1. Аз като бях обкръжен от хетерасти защо и аз не станах хетераст ? Децата отгледани от гейове не стават такива, това е исторически факт. Биха станали ако и те са генетически предрасполоцени да са такива. 2. Дай линк към въпросната статия, в която уважаван психолог твърди това. П.П. В тази тема се лее доста кретенизъм, което е ок ( винаги го е имало ). Но това което ме забавлява е наличието на проява на латентна хомосексуалност сред постващите
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 9:58 pm |
|
DedoKoleda |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Хомусексуализмът са го мислили за болест до преди 20-30 години. Това твърдение е опровергано. Хомусексуализмът не е болестно състояние. Въпрос на предпочитание е. Крещящ пример за това, как момче става хомусексуалист, е типичния танцьор ( балет, танго, латино и т.н. , където има много допир на телата), защото като тренира от малък се насища на женска плът, и съответно като възрастен търси друго, а именно мъжка плът. Имам 2-3 такива приятеля. Те ходят на латиноамериканси танци от предучилищната, един от тях е 12 клас, другите са 11, 3 от тях са хомота, а 1 е би. Честно казано разлика в поведението им с това на хетеросексуален младеж не е голямо, освен че вместо да се заглеждат по жени, се заглеждат по мъже... Уатевър, хейтърс гона хейт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 10:30 pm |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
DedoKoleda написа: как момче става хомусексуалист, е типичния танцьор ( балет, танго, латино и т.н. , където има много допир на телата), защото като тренира от малък се насища на женска плът, и съответно като възрастен търси друго, а именно мъжка плът.
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 10:42 pm |
|
asian_dub |
|
|
|
ще си ги приема такива, естествено
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|