|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 8:24 pm |
|
Prophian |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
Roronoa Zoro написа: Не че беше лоша арката ама можеше и по добре - някак плоско от към емоция. Четох страниците ама драмата не ме хвана хич. Мангаката трябва покаже,че нещо може в краина сметка да се обърка. Да вземе пример от Ода да убие някои от героите. Иначе колкото и кофти да е ситуацията като знаеш,че happy enda е гарантиран не е толкова забавно Чакай де.. още "дъ мейн виланс айнт дед", поне още 10-15 глави я очаквам тая арка .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 10:13 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Според мен тук би бил един добър финал на мангата. Намесени са Зереф, съветът, юбер мощна лоша гилдия и нашите герои, при това наритани на собствения си остров. От всичкото това, при добро стечение на обстоятелствата и акъла на Мишима, би станал супер добрият завършек. Нашите, след победата на Ерза, рампейджват и намачкват ГХ, стигат до боса. Там с последните си сили рейджват всички срещу Хадес. Почти го побеждават, ама Зереф се "буди" и се включва в мелето. Нашите другари, благодарение на шоуненщината, накама пауъра и юбер невероятните ходове, наритват Зереф и го "запечатват" (в това време умира някой - така, за цвят и драма). Хадес уж избягва от сражението, ама Съветът идва на бял кон, копва го и казва на нашите "Ех, ФТ, големи сте будали, ама сте готини, еваларка." Макаров се оттегля, отива в Съвета, Гилдартз поема гилдията. Всички участници получават С клас (с изключение на умрелите), поркат и въртят чевермета и в последния панел виждаме Натсу и Грей отново да се млатят. Красота. Филмарщина рлз.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 10:21 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Въображението ти наистина ме изпълни, JohnnyQuid! Но не мисля, че ще видим финала на мангата след тази арка. Все пак ГХ е едва втората от трите най-големи "тъмни" гилдии. Последната е водена от сина на Макаров и изглежда само той не се интересува от Зереф. Може би той ще знае нещо за изчезването на драконите, имам някакво такова усещане.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Юни 06, 2011 12:41 am |
krumisimo |
|
|
|
subzer0 написа: Все пак ГХ е едва втората от трите най-големи "тъмни" гилдии. Последната е водена от сина на Макаров и изглежда само той не се интересува от Зереф. Само поправка - третата гилдия от Балам алианса е Тартарос, за която грам не се знае още... Иванчо си действа независимо и не го бъркат аферите на другите лошковци...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Юни 06, 2011 11:45 am |
|
nedko20 |
|
|
|
Според мен разкриването на причината за изчезването на драконите, ще е съпътствано с разкриването на истинския, най,най,най-лош в мангата. Както в Наруто първите 6,7 години от излизането на мангата, всички мислеха, че Орочимару е супер злодея, а той се оказа няк'ъв нуб.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|