|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 11:45 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:03 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
Регистриран на: Пет Май 15, 2009 10:11 pm Мнения: 1161 Местоположение: Varna
|
snookie написа: как мина завладяването...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 10:27 pm |
|
sarfios |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1117 Местоположение: Sofia
|
Не, сега живота си ми харесва с пълна сила, остава и да жертвам нещо за такива глупости... Може би имам желание да пътувам по космоса и то на планети с живот, но чак такива жертви като първия пост на бел, няма нужда... xD ще пропусна. Alukard написа: вие хич не мислите бих пожертвал човек за върховната сила все пак след като я получа тя е върховната мога да направя всичко дори и да върна човека който съм пожертвал Е то се предполага, че това е цената на саможертвата, така, че хората си го мислят правилно. Иначе нямаше да има никаква дилема.
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 10:44 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Не. Не бих убила най-близките си, не бих и продала душата си...ами ако има Ад и Рай xD Аз може да контролирам галактики, ама не и измерения и да пропусна точно тези 2те лмао И все пак, ако се стигне до там, бих седнала на масата и бих пробвала да спазаря нещо
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 11:10 pm |
|
Domus |
|
|
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Силата с присъствието си да караш хората да осъзнаят истински, че са просто парчета месо, натъпкани със зъби и топли течности; цена по договаряне. :Д
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 11:17 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Как можахте да я изкопаете таз тема ве По-добре да си бе останала в прахта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд Публикувано на: Пон Юни 06, 2011 2:45 am |
|
Musou-Enrai |
|
|
|
Belgarion написа: ....Говоря за върховната сила, сила с която ще можеш да си играеш със цели галактики така както можеш да си подхвърляш зарчета. Дори ако това "всичко" включва смъртта на най-любимите ви хора, дори да струва живота ви, или дори душата Готови ли сте? Не мисля, че съм готов за такава сила, не. Дори не я искам. Много ми е. Предпочитам нещо по-леко? Телепортиране, летене - това би ми стигнало... като за начало. edit: Хеей, темата е стара!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|