Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:18 pm

Страница 13 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: The GazettЕ [Visual Kei, J-rock]
МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 10:44 pm 
Аватар

Erica написа:
alucard_itachi`` написа:
Много са красиви ,както винаги.
Тази балада ми хареса...ама нещо са ми станали малко слаби.
Е аз пак си ги обичам де :) :) :) :) .

споделям мнението....напоследък наистина са ми станали прекалено слаби.

Иначе Vortex нещо не ме радва...но пък Аои е супер с розова коса :lol:

Ахахах, точно пък Вортекс е тежък. Сериозно, мило, как ще е слаб този сингъл, и трите песни са тежки. По принцип имат поне 1 балада или по-лека песен в синглите си, но тук и трите са си хард. Иначе Вортекс явно не си я слушала достатъчно, за да ти хареса, защото като се чуе отначало е малко странна, различни мелодии се преплитат, но е направено интересно, малко експериментално. Не е типичната структура на песен, 1-2 коплета, после хор, после пак 1-2 коплета и после отново хор. Различно е, но кой казва, че различното е лошо?

Иначе, хммм, Break me ме радва много, въпреки че отначало като чух как започва се зачудих дали слушам Газето или някоя американска група, ахаха, нз защо ми прозвуча "не-газеттовско" някак. Но е ок де. xD "Break me before I dirty your mind." :blush:
Хммм, Uncertain Sense ми хареса доста. Малко е... мрачна? xD Хм, нз, но ми харесва.
Vortex обаче ми е най-любима, мисля, че текста е виновен тук. Хм, да, текста е някак чаровен. Какво не му е чаровното на "Shut up, fuck off, jack off"? :thumb: Мда. xD Руки да не говорим, че пее по-добре вече на английски. Най-хубавата част на Вортекс е, че сякаш слушам 3 песни, смесени в една. Странно, но и затова ме радва. Най-яката част е определено:
"The only thing you really know about me is: you can't take my soul away from me."
Хех, имам си го на рингтон. <3 Ох, Руки, никой няма да може да ти отнеме душата. Текста на Вортекс доказва, че Газет може и да са се променили, да са станали major банда, но огъня в тях още гори ли гори. :3

Последна промяна micuko на Пон Юли 25, 2011 2:04 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 10:50 pm 
Аватар

Знам сега, че нарочно написа този километражен коментар само, защото имам повече мнения от тебе.

Иначе по темата. Не знам просто на мен ми идват леки напоследък(представи си какво съм почнала да слушам...nvm). Като цяло Vortex очевидно не ми харесва достатъчно, заради леко модифицирания леко глас на Руки, който според мен няма нужда от такива екстри...ама това е отделен въпрос. Останалите новоизлезли песни ми харесват повече :P

МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2011 2:33 pm 
Аватар

Хех, не се оплаквай, мило, ще си пиша километражни коментари пъъъък~! :P
Бтв, oh my Gackt!

Изображение

Remember the Urge е новия сингъл на Газет и ще излезе на 31-ви Август.
PV PREVIEW click~ От това, което виждам видеото ще е доста яко.

Не само това. Ще издадат и нов албум (Hell Yeah!) наречен Toxic, който ще излезе на 5-ти Октомври.
Сега само трябва да се въоръжа с търпение. xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2011 6:29 pm 
Аватар

Радио leak:

Изображение

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2011 8:06 pm 
Аватар

Тенкю, тенкю. Не се чува много добре, ама от превюто знам, че има едни готини китари тука :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:
За пръв път се влюбвам в толкова продуктивна група. Откакто ги слушам сериозно от миналото лято, вече имат 9 нови песни и се чака и сингъл и албум. Якооооо!!! Газето + Магариту равно на вечна лИбоФ :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 3:17 pm 
Аватар

Ахахах, да, Газет са си работохолици, нищо ново. :lol:

Ммм, и тези снимки изглеждат супер яко. <3

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2011 1:00 am 
Аватар

Oh My dear Luciferrrrrrr~! :taz:

*fangirl mode* Аххх, хаа, ахх, хаа... н-не мога да дишам. Ок, та:

Новия сингъл излезе днес!

Изтегляне - http://www.mediafire.com/?xnmf03ve2ypcrds

*is dead*

...
*.* Gomen ne... Малко по-сериозно. Първата песен, Forget the Urge е много хубава, клипа също ми харесва, дори и да го гледах с лошо качество. Clever Monkey я слушам точно в момента, това е втория трак и е доста хубав. До третата песен не съм стигнала още, дали ще е балада или по-хард не знам, май се надявам за балада. Хммм, след като се наслушам на ъм, умна маймуна(Не знам защо Руки-сан ги измисля такива имена, но са странно подходящи, хаха) тогава и третата песен ще чуя. ^^
За сега - *thumbs up, GazettE*. Много по-добро от Шивър, определено. :333

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2011 12:05 pm 
Аватар

Третата песен 「痴情」 е велика! Просто ВЕЛИКА!!! Много ми хареса. И "Remember the Urge" ми хареса, ама другата още повече. И песента за маймунките е хубава. Но и в трите песни китарите са на ниво! Много яки!!! Затова харесвам японските формации с две китари и бас. Доволна съм :D Клипът им за съжаление е тотал фейл. Единственото, което ми хареса в него е, че са някак хем познати, хем съвсем друга група. Много са сладки, стайлинга им е на ниво - особено Руки с това възкъсо якенце е съвсем като момченце :). Но композицията е отвратителна. И ми напомнят на lynch. и Gurugamesh. Особено на един клип на lynch. - Judjement, който за разлика от този много ми харесва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2011 9:56 pm 
Аватар

Magaritu написа:
Третата песен 「痴情」 е велика! Просто ВЕЛИКА!!! Много ми хареса. И "Remember the Urge" ми хареса, ама другата още повече. И песента за маймунките е хубава. Но и в трите песни китарите са на ниво!

Все едно ми прочете мислите. :mrgreen:
Третата песен и на мен най-много ми хареса. Започва спокойно и успокояващо ...и ест аз първо помислих, че ще е балада, но след това Руки започна да вика. :lol: lol. Има нещо много интересно в тази песен, кара ме да затворя очи и да се отдам напълно на звука, много хубава атмосфера има и мелодията е пленителна. Както каза и човека пред мен, китарите са много добри тук.
От всички песни най-много ми харесва третата, но и първата също е много добра(дори една приятелка, която слуша К-поп призна, че песента е хубава, а тя обикновена бяга надалеч като чуе нещо по-твърдичко. :lol: )
Клипа обаче, който гледах е със супер лошо качество, не мога да преценя дали харесвам видео клипа, тъй като нищо почти не мога да различа. :lol: Скоро ще мога да изгледам клипа с добро качество и ще дам мнение, но от това, което мога да видя доста ми харесва имиджа им, особено на Руки, както и Кай... ^^ *fangirl mode*: Кия, Руки-сама показва малко непокрита кожа! Все съм свикнала с неговите костюми дето всичко покриват освен лицето му и фенгърлствам доста като видя дори 3-4 сантиметра от каквото и да е друго(кия, 5-6 санта от ръчичките му са непокрити, йей xD), знам, зле съм. *is shot to death*

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 01, 2011 8:39 pm 
Аватар
Модератор

[PV] the GazettE - REMEMBER THE URGE [1440x1080]
:arrow: http://www.megaupload.com/?d=Z2BT1TVV

Код за потвърждение: Избери целия код
pass=kmc@KMC

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2011 3:26 am 
Аватар

Таам, изгледах видеото с хубаво качество, харесва ми. Малко creepy на места, но иначе яко. :mrgreen:

Бтв! Албума им Toxic, който ще излезе на 5-ти октомври има интересен траклист, имената на песните са си странни, както винаги, но няма лошо. :lol:

Цитат:
01. INFUSE INTO
02. VENOMOUS SPIDER’S WEB
03. SLUDGY CULT
04. RED
05. THE SUICIDE CIRCUS
06. SHIVER
07. MY DEVIL ON THE BED
08. UNTITLED
09. PLEDGE
10. RUTHLESS DEED
11. PSYCHOPATH
12. VORTEX
13. TOMORROW NEVER DIES
14. OMEGA

Албума може да се порача с доста хубава отстъпка до 4-ти октомври, която важи тук.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 12:41 pm 
Аватар

Много добро изпълнение на газетките в J-MELO. 5 песнички на живо (Agony, Hiena, Before I decay, Vortex, Filth in the beauty) и то най-подходящите за живо изпълнение според мен. Изпяха "Vortex" доста по-добре отколкото на Съмърсоника. Този път Уруха не си сбърка солото :). И "Filth in the beauty" беше почти идеална. Почти.
Ето тук ще го повторят пак: NHK world днес (03.10) от 14:30 и от 18:30, мисля.

Edit: Oooooo супер якоооооо! Гледах го пак. Руки е голям сладур с това костюмче и тия токчета.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 6:53 pm 
Аватар

Оо, да, супер яки бяха тези изпълнения в J-melo! Изпуснах си една от лекциите, че да се прибера на време за едно от повтаренията. :mrgreen: :roll:
Нямам търпение за утре. Най-сетне ще излезе Toxic. :3

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 11:33 pm 
Аватар

Новият клип излезе!
Доста е як. Има най-много Руки, а другите членове на групапа едва-едва се виждат, но нищо, пак е яко, клипа е интересен, а песента е наистина добра. Нямам търпение за утре.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 4:04 am 
Аватар

http://www.mediafire.com/?i61df1ckrkk3imw

Ето ви албумченценценценто.

Ама е с ниско качество. Ще търпите малко.

Изображение

Изображение

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща