|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 8:58 am |
|
Jesus |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
Repei-kunn написа: KoCTeH написа: Dunan_Knut написа: Akuma-kun написа: Repei-kunn написа: HeaRtLesS написа: Да не си ударя чекия 7 дни, едвам оцелях майна 10 дни братле щях да се гръмна XD 1 месец ...самоконтрол му е маиката ! абеее да бе. Еми ако е правил секс по често кво му пречи месец без чикия ; ) ами без секс и без чикия гарантирам ти топкитети ще станат на пихтия
що пък? аз съм издържал 45 дни... истината е в чая с бром! от него изобщо не ти става .. пък и не ме питаха дали искам да го пия...в крайна сметка ми беше някакво много спокойно... но щом ми спряха брома.. и гаджето го отнесе по време на отпуската...а ръчичките хванаха мазоли.. след като на нея и писна...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 12:49 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
This forum is full of crazy wild people... CRAZY I TELL YOU! CRAZY!
P.S. This is madness?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 5:53 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Mantzikert написа: На много пияна глава- адски пияна- НЕНОРЛНО ПИЯНА ГЛАВА! Като бях на 14 години... Си намазах оная работа с паста за зъби. . .
Три дена после ме щипеше. Като първите петнайсетина минути направо болеше!
БТВ. Ако не сте разбрали. БЯХ ПИЯН~!!!!
брато в съседната стая на една вила, зимата, един приятел за да се стопли си сложи онази работа върху печка тип "циганска работа" .... беше покъртителен звука
беше махмурлия
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 6:19 pm |
|
Repei-kunn |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 07, 2007 6:04 pm Мнения: 389 Местоположение: Outlands
|
Darkstalker написа: PCgamer написа: Да се правя на момче из форумите. И ся искаш да ми кажеш, че нямаш пишка ? Oo
има обаче сигурно е "нежна" душа
_________________ това което не ме убива, не ме убива !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-щурата ви идея :) Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 10:03 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Да организираме операция "Смяна на оценките" през училищният компютър . И някой да се хакне в главният сървър + да спре камерите в даскало в случай, че не може да се хакне главният сървър без да ни засекът (то може и да може но е много сложно). И да си сменим уценките. Дали стана....НЕ Дали опитахме .... НЕ Too much movies
|
|
|
Заглавие: Re: Най-щурата ви идея :) Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 10:06 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
The_Best_Is_Naruto написа: засекът ... уценките.
Като ти гледам правописа и 8 да си беше сложил пак нямаше да свърши работа...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|