Дата и час: Съб Фев 22, 2025 9:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зомби апокалипсис
МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 11:28 pm 
Аватар

За какви зомбита говорим? Бързи или бавни? И също каква е заразата, паразити или вирус, ако е вирус има малка вероятност някои хора да развият имунитет докото при паразитите е доста по-сложно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 9:12 am 
Аватар

DedoKoleda написа:
физическите им характеристики не са по-различни от тези на съотвения инфектиран индивид

Това означава, че ако някой дебел геймър без грам атлетични способности стане зомби, зомбито ще има същите физически способности като геймъра, докато ако някой маратонист стане зомби, ще е бързо и доста по-тегаво, мда. Относно разпространяването на заразата - паразити.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 1:54 pm 

Тази тема ми стана много интересна затова и аз ще драсна един комент.

Значи ако този зомби апокалипсис стане то ще е в близките години и можеби ще съм си вкъщи докато гледам телевизия.В момента нямам никакво оръжие и затова тази година съм си наумил да си взема истински меч катана (не да е от тези дето се окачат по стените) и някакъв пистолет.Та относно въпроса ако наистина съм си вкъщи веднага за около 20 минути ще трябва да си взема най-важните неща.:

удобни дрехи(анцунг,блуза,горница),маратонки (спортни за бягане),спортна раница но не като на учиниците защото те са големи продават по малки,вътре ще сложа амуниции,телефон през цялото време можеби изключен да пестя батерия,термос с вода,пищова ще ми е под горницата,а меча катана ще си го сложа на гърба ще е прилепен за някъв колан за да мога да го нося,ще го взема да е някъде около метър защото да не тежи много.преди това с пистолета ще обера ЦБА ако има време (ще взема само консерви).
Ще взема към 6 стъклени шишета бира като след това ги изпразня и ще източа бензин от колите за да стане самоделка наречена Коктейл Молотов,ще взема 2-е запалки,ще отида до най-близкия оръжеен магазин междудругото точно там познавам собствениците,те са 2-ма ще получат по един куршум в главата и ще гепам още муниции и можеби една помпа.Катаната ще я използвам чак когато ми свършат всички амуниции.Веднага гепвам някоя кола и газ до дупка за вилата на братчеда.Там ще се окупирам.Ще се спасявам сам защото няма да имам мн време да спасявам и моите братчеди.Е айде може да взема някой приятелче все пак ще се посера от страх вечер да седя сам на вилата.

Междудругото имаше един комент който беше много верен "ще оставя един патрон и за себе си"

Но най-важното е че всеки трябва да е психически и физически подготвен,трябва и да се знае че няма да успееш с една помпа,пистолет,катана !!

1.Амунициите привършват
2.Катаната след 70-тият убит затъпява (само дето най-много ще стигна до 20+ и ще ме трупясат)
3.Ако уцелея и двете по-горе неща се повредят и ми скочат няколко зомбита и аз ще се хвърля за няколко крушета и най-много да сваля 3 ако са поне 6-7

Хайде поздрави от мен

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 2:13 pm 
Аватар

Bear Grylls моето решение :mrgreen: само напишете в youtube и ще видите TRUE POWER каквото види яде :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2011 7:20 pm 

абе по-горе много писах и общо взето малко преувиличих.

1.Веднага взимам най-удобните дрехи,маратонки (като за лека атлетика)
2.Взимам военния си нож (на морските тюлени) ka-bar и си го слагам на крака със специален кобур
3.Взимам малка раничка която да не тежи и вътре слагам всякакви провизии:
манерка с вода,консерви,някакъв шоколад (да дава отвреме на време енергия),мокри кърпи,молив и хартия,хапчета (за болки в глава,температура),фенер,телефон,радиостанция и още.колкото събера но да не ми тежи
4.Като излезя навън веднага със страшен спринт отивам на някакво защитено място
Еми това е,освен ако през този апокалипсис ако съм си вкъщи например съм се окупирал ще се опитам да направя накви самоделки

Иначе моите оръжия са това: нож ka-bar,бухалка,ся иначе бащами има пистолет можеби с него ще тръгна да ги трепя

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 3:52 pm 

хайде бе хора пишете коменти шото темата стана интересна

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 4:12 pm 
Аватар

Едва ли ще оцелея :lol: Но иначе ще се пробвам... high school of the dead style 8)
Е едва ли ще нося къса поличка и огромно деколте докато се бия с тях, но ще млатя всичко умряло с пръчки, бухалки и каквото ми падне под ръка. Може би бих се събрала в група с приятели и заедно ще се бием срещу зомбитата за по ефективно, защото аз сама е срещу тях е равносилно на epic fail =))

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 4:13 pm 
Аватар

Kalin999 написа:
хайде бе хора пишете коменти шото темата стана интересна

Заети са да ги дъвчат зомбитата :confused:

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 6:47 pm 
Аватар

Kagamine написа:
Едва ли ще оцелея :lol: Но иначе ще се пробвам... high school of the dead style 8)
Е едва ли ще нося къса поличка и огромно деколте докато се бия с тях, но ще млатя всичко умряло с пръчки, бухалки и каквото ми падне под ръка. Може би бих се събрала в група с приятели и заедно ще се бием срещу зомбитата за по ефективно, защото аз сама е срещу тях е равносилно на epic fail =))

С HOTD style ще станеш закуска/ обяд/ вечеря на първото по-пъргаво зомби. :lol: Хубаво е, че си оптимист
@ kalin999
Планът ти е що годе добър, обаче имаш 1 фатален пропуск! Къде си тръгнал с нож срещу зомбита? Прекалено рисковано е да се отбраняваш/ нападаш с нож. Ако успееш да го заколиш ще плисне кръв навсякъде, а ти както си буквално до зомбито има голям шанс да ти влезне в окото/ под ноктите, или пък ако си голям късметлия - направо да глътнеш една струя без да искаш. :lol: Да не говорим, че докато пробождането с ножа не бъде довършено, така че да е 100% фатално, зомбито, ако не те охапе, поне ще те одраска. То не чувства болка, затова трябва да прекратиш жизнените му функции от раз като достатъчно силен удар с бухалка в главата, за да му размаже мозъка.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 7:19 pm 
Аватар

Цитат:
С HOTD style ще станеш закуска/ обяд/ вечеря на първото по-пъргаво зомби. :lol: Хубаво е, че си оптимист

Винаги съм оптимистично настроена :D Ако ми се падне някое по-пъргаво зомби - промяна в плана :chainsaw:

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 10:46 pm 
Аватар

DedoKoleda, нищо не знаем за зомбитата! Знаем само за едно зомби- Иисус. А той е правил само добрини. За какъв апокалипсис си говорим тогава ><

Фани ♥
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 10:50 pm 
Аватар

^ А пък представи си, че пак дойде това зомби, но докара и незнайни братя и сестри, този път решили всички да правят злини. Тогава какво ще правиш? :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 10:54 pm 
Аватар

Eби му тигана, не знам. Надявам се, че ще имам поне алкохол или наркотици. М ~ и двета всъщност. Решението само ще ми се появи :confused: :dontknow:

Фани ♥
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 11:18 pm 
Аватар

Пускам Морбо в атакуващ режим и всичко приключва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 7:15 pm 

междудругото някой казаха че ще тръгнат да трепят с резачка.Аз пък не мисля че ще е разумно щото все пак резачката ще е бензинова а той свършва.Ако резачката е включена 30 мин.бензина ще се изхаби пък и мн шум вдига.От оръжията (не огнестрелни) бих взел бухалка,нунчагу,тонфа.сега от тези имам само бухалка ама..мисля да си взема една полицейска тонфа

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]