|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown -Manga Style- - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 2:04 am |
|
excape |
|
|
|
JohnnyQuid написа: Много ме е яд за Манджи, ако не бях предложил Алукардо, щях за него да гласувам. Догодина номинирам Шанкс! Що бре, и аз горе го предложих Алюкард, ама на полуфинала избрах Гътс вместо него, ний няма да ти се разсърдим, гласувай за който искаш
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown -Manga Style- - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 8:22 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Ми,...кво да ти кажа освен.........женска му работа(логика) ...или 'когато 'не' означава 'да' ...или номинирах този, ама гласувам за онзи
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown -Manga Style- - номинации & дискусии Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 12:52 am |
|
excape |
|
|
|
DiaDora написа: Ми,...кво да ти кажа освен.........женска му работа(логика) ...или 'когато 'не' означава 'да' ...или номинирах този, ама гласувам за онзи Женска му работа - казано от жена звучи леко смешно. Отдавна съм минала етапа, дето "не"-то да означава "да". Така че не се опитвай да разбереш логиката ми. Поне не гласувам за някой, за да направя напук на друг.
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown -Manga Style- - номинации & дискусии Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 4:47 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Поне не гласувам за някой, за да направя напук на друг. - тва за мен ли се отнася? Кога пък аз съм гласувала напук И не заемай такава дефанзивна поза. Точно щот съм в обувките на жена и прекрасно си разбирам логиката - и мойта и на другите себеподобни с всичките и странности.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|