|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Май 30, 2011 7:49 pm |
|
ArchLord |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 26, 2009 10:34 pm Мнения: 254 Местоположение: Where The Gods can't see
|
Като си говорим за стари моменти от мангата ето ги и мойте топ5 моментите според мен са : 1 - моментът с Робин(който според всички си е епик момент) 2 - моментът с Беламие (не си спомням името му ) 3 - моментът с Енел когато разбра че грамотевиците му не действат на Луффи 4 - моментът с Тенрюубито когато му удари най-мощният тупаник удрян в тази манга 5 - моментът с Кума и Зоро кадето Зоро пое цялата болка на Луффи
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 01, 2011 6:26 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Поне историята с Отохиме свърши, но пък другата седмица няма да има OP
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 01, 2011 10:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не знам кога ще свърши тази арка, но не мога да взема насериозно нито един от новите герои в нея, особено пък злодеите. Ода направо си ги е изсмукал от пръстите. Дано да има някой човек в сянка, който да е поръчал убийството в миналото на Отохиме и мангаката да ни изненада с него или някой да играе двойна игра.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 10:49 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Флашбека свърши, Лъфи очаквано проспа всичко и то от самото начало Нами беше много сладка в някои панели Джинбей в два от панелите в флашбека (като заловиха убиеца) беше направо , стана ми любим персонаж. И защо по дяволите няма да има глава другата седмица, тая година много накъсано взе да става с чаповете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 11:59 pm |
Hajutze |
|
|
|
... Не знам дали сте чели Алиса в Страната на Чудесата ... ама там има една много приятна отварка, която ако я има в One Piece света, доста ще им помогне (... за тия дет ги мързи -> да смалят принцесата)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 12:12 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Надявам се никой да не вземат от тази арка, всичките нови, които ни ги представи Ода са зле.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Юни 06, 2011 2:37 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Цитат: Зоро - беше убер мечоносеца в Южното море от източното е, с Луфи, Нами, Санджи и Усоп.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|