|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 6:39 pm |
|
emotionalic |
|
|
|
Главно , за да си свалям / търся анимета , но пък и ми е кеф да видя мненията на различни хора , независимо за какво , но пък не пиша много .. не обичам много интернет общуването като цяло ..
_________________ These drugs ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 6:47 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion_от_работа написа: Hentai... А няколко дни по-късно открих, че имало и аниме секция и заседнах за постоянно тук
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 7:16 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
да ме пита господ...... първоначално ми се обсъждаха анимета с някого......месец след като се регистрирах, открих, че имало и други раздели освен за аниме и оттам всичко отиде по дяволите
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 8:00 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
трябваше ми свестен български аниме форум
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 8:09 pm |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Squall_1st написа: I think I'm dumb, maybe just happy. Или нешо такова пееше Кърт Комбайн. exactly. Love child написа: трябваше ми свестен български аниме форум on: един прител, а.к.а. човека, който ме зариби по анимета.
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 8:50 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
elvenom написа: Love child написа: трябваше ми свестен български аниме форум 'земи се обоснови. >.>
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 8:58 pm |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Love child написа: elvenom написа: Love child написа: трябваше ми свестен български аниме форум 'земи се обоснови. >.> Всъщност от гледна точка на аниметата, не съм сигурен дали си права. По известност този форум бие останалите в България, но тук "центърът на тежестта" на форума вече се е изместил другаде. Активността (главно) не е в правилните за целта раздели, докато може би (незнам със сигурност) има още форуми, в които се влиза най-вече заради самите анимета. Това имах предвид. Коефицент на свястност, тази дума представлява вид критика...не обичам да критикувам и не мога (или не искам) да определям този коефицент тук. Зависи най-вече от екипа, а след това и от популацията, която населява съответният форум.
Последна промяна elvenom на Сря Юни 01, 2011 5:37 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 9:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 9:10 pm |
|
Rampage |
|
|
|
С магнит Не,сериозно-с приятната си атмосфера.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 9:11 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
elvenom написа: Love child написа: elvenom написа: Love child написа: трябваше ми свестен български аниме форум 'земи се обоснови. >.> Всъщност от гледна точка на аниметата, не съм сигурен дали си права. По известност този форум бие останалите в България, но тук "центърът на тежестта" на форума вече се е изместил другаде. Активността (главно) не е в правилните за целта раздели, докато може би (незнам със сигурност) има още форуми, в които се влиза най-вече заради самите анимета. Това имах предвид. Коефицент на свястност, тази дума представлява вид критика...не обичам да критикувам и не мога (или не искам) да определям този коефицент тук. Зависи най-вече екипа, а следтова и от популацията, която населява съответният форум. и тва цялото го обобщи в евалата
|
|
|
|
Заглавие: Re: С какво ви привлече форума? Публикувано на: Сря Юни 01, 2011 12:59 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
elvenom написа: Всъщност от гледна точка на аниметата, не съм сигурен дали си права. По известност този форум бие останалите в България, но тук "центърът на тежестта" на форума вече се е изместил другаде. Активността (главно) не е в правилните за целта раздели, докато може би (незнам със сигурност) има още форуми, в които се влиза най-вече заради самите анимета. Това имах предвид. Коефицент на свястност, тази дума представлява вид критика...не обичам да критикувам и не мога (или не искам) да определям този коефицент тук. Зависи най-вече екипа, а следтова и от популацията, която населява съответният форум. в такива неща обикновено известността е това, което се брои; юзърите, които дават нещо смислено на форума обикновено са процент от всички, и съответно по-малко известните форуми имат по-малко такива юзъри. Иначе... ми дай пример на форум, който има по-голяма активност в аниме разделите? Не че сме толкова много хората, пишещи там редовно, но все пак ни има; и има и хора на hit-and-run тактика. Това ми се струва достатъчно. Ако искаш висока активност, въобще не трябва да опитваш български форум, а да ходиш я в анимесуки (където за мен е tl;dr all-the-fucking-way), я в /а/. Все пак, активността само в /а/ е много пъти по-висока отколкото активността в целия форум взет заедно; нещата просто са несъизмерими - и затова активността тук не ми прави впечатление.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|