|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? Публикувано на: Вто Май 24, 2011 7:55 pm |
|
TiaHarribel |
|
|
Регистриран на: Вто Май 24, 2011 7:28 pm Мнения: 20 Местоположение: Ботевград
|
Естествено , че зомбясваме нон стоп аниме След 15-ти юни почва ваканцията и ще имам повече време да доизгледам Bleach , че да почна с Death Note . . . така де , немога да гледам няколко анимета на веднъж , хем че забравям до кой епизод съм стигнала , хем че обичам постоянството grazi99 написа: Дали зомбясвам...Ъми не винаги ама се е случвало да гледам по 30-тина еп-а на ден ,от 24 часа по 30 минути на еп ,смятайте си колко съм спала ,ама don't worry не съм припадала..Малко съм се връзомила ,изгледах Nana за 4 дни някъде ...и сега who would believe съм без аниме ...надявам се до 15 Юни да не еволюирам в човек ... ъъ .. браво само така , и аз така с bleach цяла нощ , че през деня никакво свободно време
Последна промяна erejnion на Вто Май 24, 2011 8:56 pm, променена общо 1 път |
Reason: не пускай два поста един подир друг... има си бутон едит за тази цел. |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? Публикувано на: Сря Май 25, 2011 5:48 pm |
unfriendly |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 10, 2011 10:14 pm Мнения: 26 Местоположение: софия
|
Много здраво се филмирам и не само по анметата по сериалите ( когато гледам supernatural вървя със сол в мен ) , но да се върнем на аниме въпроса. Ми от скоро гледам Bleach ама си купих един Катан(от тези който ги има в всяко магазинче за подаръци) и си се разхождам с него из двора и се права на шимигами, което е доста странно понеже съм на 17. А когато изгледах Death note, понеже незнаех от къде да си купя тетрадка с корица от анимето си направих и се бях филмирал пишех имена в нея. Направо сега като се сета какво беше в началото с Naruto и FMA2:brotherhood. Направо много се зарибявам, а още повече се филмирам. А когато някое аниме ми хареса с повече епизоди се зомбирам пред компютъра и не ставам дори за тоалетната се стискам, скоро изгледах inuyasha за 1 седмици го изгледах и така бях зомбясал че 3 дена не ходих на училище само лягам ставам и на компютъра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 2:03 am |
krisfoxbg |
|
|
|
Единствената причина да не съм зомби е бавния ми нет .Иначе миналата година за лятната ваканция прочетох всички излязли чаптъри на One Piece,Naruto и малко повече от половината за Bleach .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? Публикувано на: Вто Май 31, 2011 2:10 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
^ wakaru wakaru!~ единствената причина да почна да гледам аниме толкова късно бе, че първото ми аниме (ДН Ангела) съм го свалял по час и половина всеки епизод... добре, че после като сменихме ИСПто вече връзката беше комфортна (и всичко отиде на кино)П.П. дефиниция на "комфортна": следващия епизод се е свалил преди да минат 24-те минути от сегашния.
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 5:09 pm |
|
Mangetsu |
|
|
|
Чак пък да зомбясвам, не, лятната ваканция обикновено отделям около час и половина/ 2 часа на ден за аниме и манга, и понеже лятото все пътуваам някъде, си взимам лаптопа и на него Иначе с едни приятели (брат и сестра, които също са големи аниме манияци) като се съберем заедно цяло лято на морето и като си вземем по-голяма "доза" аниме се филмираме и то доста, А през учебната година малко се ограничавам, понякога пропускам ден-два, но после си наваксвам ^^ Bars написа: Абе аз съм здраво зомбиран, но поне гледам да има разнообразие в средствата за промиване на съзнанието - сменям между аниме, компютри, филми, музика, книги и спорт. Постоянно се нося в някакви измислени светове, просто ме привличат..... няма начин. Човешкото въображение е способно да създаде толкова много интересни и поглъщащи вселени, че real life започва да сивее на техния фон. A има ли изобщо real life? It's all in your imagination... Непосредствената, физическа действителност е една нищожна част от живота. Май мааалко се отклоних от темата А и в момента съм в такъв период де, рея се някъде между третия и четвъртия облак горе вдясно. Само че от време на време има нужда от reality check. п.с. ако някой е разбрал поне 1/3та от изписаното, получава потуп по рам и two thumbs up. Нещо в 11 през нощта след тежък ден ме избива на словоблудства 0о
|
|
|
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 8:30 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Мне, никак даже.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|