|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 25, 2011 8:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 25, 2011 11:26 pm |
Hajutze |
|
|
|
Усоп - Санджи мяза на гей Чопър - това лъва от магьосника от Оз (продукцията някъде от 50те години) ли е о.О ? Зоро и Франки са просто .. просто .. weird А Лъфи мяза на жена.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 26, 2011 12:38 am |
|
Rampage |
|
|
|
Най-после свърши шибания флашбек.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 26, 2011 8:54 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
хайде нека да е 50/50 и да си стиснем ръцете?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 26, 2011 10:30 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Еми Отохиме най-накрая се гътна, нещо математиката ми куца. Нали Шира сега е на 16, а майка й е умряла когато е била на 6. В предния чаптър Ширахоши беше на 6, а след като Отохиме се върна на ФИ и всички почнах да се подписват пишеше 7years later, тоест Шира беше на 13 в последния чаптър? Нещо мн сериозно някъде се обърках За чаптъра - Фукабоши за мене е човека - много ме изкефи как беше нарисуван като каза, че който е напавил покушението ще си плати - просто беше епик фейс Сега вече съм 50/50 затова дали Ширахоши е следващата накама - човека за когото пишеше в легендата най-вероятно става дума за Лъфи; или пък Ширахоши ще разбере за силата си, и ще стане протектор на ФИ - дали пират или маринец - никой няма да припари до ФИ при положение че е пазен от Сиа Кингс Само ме е яд, че загубихме в началото сумати странички с тоя идиот Декен. Убеден съм, че като се върнем в настоящето - някой от сянката ще излезе като арка боса - със сигурност няма да са Декен и Арлонг2(забравих му името вече) Eдит: Момчета и момичета посмейте се на хумора на ОДА Видях го в един друг сайт, викам да споделя с вас
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Май 27, 2011 2:51 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Още не съм чел новата глава, но вижте на какво се натъкнах докато преглеждах стари волюми (12ти, глава 108): Най-долния десен панел. И докато преглеждах старите работи отново се убедих колко е западнала мангата. Една глава е достатъчно да погледнеш за да усетиш разликата, и тая глава толкова ще те зариби че ще четеш с часове. Дори и анимето когато е било най-добре правено пак не е улавял духа и напълно.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Май 28, 2011 3:47 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
^ апсолютно знам клишетата в този разговор, който захващаме, но по дяволите едно време наистина бяха по-добри чаптърите. Да не говоря колко силни флашбеци имаше и как съм преживявал съдбата на ВСЕКИ един герой, включително и Чопър , дето не ми е никак на сърцето. Сегашните са сухи и постни, безвкусни като храна без подправки. Не искам да обиждам вкуса на хората, които харесват сегашната история и затова казвам моето мнение, а то дали е така или не ... всъщност няма значение
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Май 28, 2011 7:27 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Както сме я подхванали носталгичната .. Само на една манга съм се просълзявал - и това беше ОП, моментът, в който Акайну уби Ейс. Преживявал съм, съчувствал съм на героите, мразил съм и съм обичал с тях, самите ТЯХ. ОП дава супер ценните моменти .. Епа, Ода, стегни са, бре, маминката му стара!
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Май 28, 2011 8:23 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
За мене това беше фейл момент По скоро не самата смърт, а как я беше изиграл Ода.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Май 28, 2011 8:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Най-яко си беше с Кума и Зоро как нашия беше забил главата в земята и после си викам "айде уби го", и така една седмица чудене.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 29, 2011 1:46 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Моите два любими носталгични момента са хмм всъщност три са -когато Луфи сложи шапката си на главата на Нами и отиде да начука канчето на Арлонг -когато Зоро изби целия остров от ловци на глави и момента в който се просълзих беше епичната сцена в Енес Лоби, когато Луфи извика на Робин , дадоха нейната история и тя изкрещя с цяло гърло http://www.mangareader.net/103-2505-17/ ... r-398.htmlи вземи ме с теб в океана ехааа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|