|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 05, 2011 3:08 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Ичи озверява все повече и повече, не прилича на себе си, макар че това е очаквана и разбираема реакция (поне за мен). Много избързва и си изяжда шамарите напълно заслужено. Гинджо беше total badass този път, особено ми хареса момента с удължаването на меча му Тсукито си играе на котка и мишка, хем напада, хем с тъпото на меча иска ми се по-бързо да разберем мотивите му, а и кой е бил предишния хибрид
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 05, 2011 11:07 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Сетих се какво много ме дразни напоследък в Блийч. Не че е само то, но за старите работи съм писал вече: появиха се, ни в клин, ни в ръкав, някакви герои дето могат да се опрат на Ичиго, този със стреличките, Чад и Иное. Без ни най-малък намек в мангата до този момент. Нашите прегазиха три свята, имат ебати бойния опит и някакъв дрисльо с компютърна игра между краката, ще го save да бе да
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Май 24, 2011 11:54 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Просто всички сме на стенд бай и чакаме the plot twist A Ишин може би иска да го направи full time шинигами и да му съсипе шансовете за нормален човешки живот, ддз
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|