Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Badass Showdown - Кръг 5, Блок 1
МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:45 pm 
Аватар

erejnion написа:
Гътс и Кенпачи всъщност хич не са зле, даже и както не съм гледал нито едно от трите анимета, признавам, че те са badass. Знам доста и за трите серии, и преценявам, че Алукард е най-големия бадасс от тримата, щото... ъ... гледал съм достатъчно амвта с него.

Малко странно как човек , който не е гледал нито едно от трите анимета гласува само на базата на амв-та.Това си е направо смехотворно.
djhot написа:
Анимето не съм го гледал, но съм чел мангата
Ако не си забелязал темата е в категория "Аниме" , не в категория "Манга" , така че коментарите ти са безмислени

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:47 pm 
Аватар

Да... Затова и говорих само за фактите до където е анимето... Което е още по-зле дори за Гътс... Но не, друго не можете да измислите, освен нещо дори извън спорът...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:52 pm 
Аватар

"Победи тъпия с мълчание" са казали хората.Просто не ми се хаби време в безсмислени опити да убедя някой ,че аз съм по-прав от него.

П.С. Да не говорим , че вече доста хора ти дадоха доста добри доводи , но е ясно ,че така или иначе няма да ги приемеш, така че няма смисъл.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:55 pm 
Аватар

Being deep is cool...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 3:09 pm 
Аватар

Oпределено Guts.

Поради простата причина, че е по-badass.
djhot, за да може да се води по-нормален спор, защо не сумираш критериите ти за badass герой?

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 4:56 pm 
Аватар

NIght_Seeker, не искам да те обидя, но и с риск да ми изтрият мнението ще кажа, че коментарите ти са адски тъпи. За Бога, определението ти за badass е човек, който влиза в боя без да се страхува.
Опитваш се да се изкараш някакъв много интелигентен и възвишен, и да принизиш едва ли не останилите. erejnion си казва, че макар да не е гледал, знае достатъчно за тях. И аз само съм чел някои неща, но няма да тръгна да гледам някое аниме само за да споря в някакъв турнир. djhot, дори да не е чел мангата, е описал развитието на историята до последния епизод на анимето, а ти му отговаряш: "Ако не си забелязал темата е в категория "Аниме" , не в категория "Манга" , така че коментарите ти са безмислени". Всъщност твоите коментари са безмислени...

Цитат:
П.С. Да не говорим , че вече доста хора ти дадоха доста добри доводи , но е ясно ,че така или иначе няма да ги приемеш, така че няма смисъл.

Освен довода на realist, който представляваше тълкуване на badass, никой нищо друго не е казал в полза на тая маимуна...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 5:04 pm 
Аватар

За да може да се води какъвто и да е спор, трябва да сте на една тема. Но всеки си има свое разбиране за badass, затова и ви питам да дадете в няколко точки чертите, характерни за един такъв герой.

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 6:14 pm 
Аватар
Модератор

Не виждам за какво се пените изобщо. Това е фенбойски турнир, също като Пантсу и Биши. Няма нужда да давам доводи и факти, всичко опира до личното предпочитание. Все едно да ми вадите факти за това какво е да си "красив" и съответно да спорите с хората "как може да гласуваш за тая в Пантсу, като от "фактите за красота" тая отговаря на 5, а другата на 4". Няма значение на колко отговаря, може да отговаря на някое от условията по-добре от на другия герой, но това не значи, че ми се нрави на мен това.
Няма какво особено да коментирам "разбирачите", които не са гледали аниметата, но се изказват "подготвени", щото ръиш ли, са чели за героя. Какво значение има, че сте чели? Едно е да гледаш нещо, развивайки симпатии, привързаност по някакъв начин и т.н., директно виждаш държанието на героя, действията му и т.н., друго е да го сравниш с нещо за което си прочел 5 реда. Много ясно, че ще предпочете това което сте гледали и ще хулите другите които не сте, но хората ги предпочитат, а вие сте прочели 5 реда за тях и не ви е впечатлило нещо и се чудите "що на тоя му харесва?". "Не искам да гледам анимето, за да мога да гласувам и т.н." ми и не го гледай, никой не те задължава, гласувай си там за който искаш и не се прави на много разбиращ, щото си прочел 5 реда за някой герой.

6iblio: чети внимателно преди да критикуваш, djhot е ЧЕЛ мангата и НЕ Е гледал анимето. Съответно той говори за неща видяни в мангата, не в анимето...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 8:52 pm 
Аватар

Night_Seeker написа:
Малко странно как човек , който не е гледал нито едно от трите анимета гласува само на базата на амв-та.Това си е направо смехотворно.

да бе, и аз гласувам само на база амвта...

@Сава
да, разбрахме, че аз просто съм прочел пет реда за тези серии, и знанието не ми се базира на дълги години общуване с общност, смятаща, че почти всеки е гледал тези анимета... Но ако ми кажеш, че клинично луди страхливи бишита като Лайт са бадас, само ще ти се изсмея в лицето. Гътс само е патетичен, нищо особено, но кво ви пука... Като гласуваш за пантсу/биши шоудауните, ти не гласуваш точно за героя, който те радва повече, ти ги оценяваш все пак по някакъв критерий: този, който е по-секси за теб самия (да речем). А като говорим за бадас, хората, понеже не са чак толкова добре с английския, нямат точно изградена представа какво е бадас, та гласуват просто за този, който ги кефи повече. Затова и този шоудаун е най-безсмисления от всички досега.

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 9:19 pm 
Аватар
Модератор

Да, гласувам за които е по-секси/красив и т.н. Тук гласувам за който е по-голям badass според мен пак.

Light? Принципно ми е все тая за него, но ИМА не малко badass моменти, държал се е през повечето време като такъв. Това, че в един момент не се е държал като такъв не ме вълнува особено. Все пак ако това беше някакво статистическо кой е най-badass, направо да ги бяхме подредили в началото, без изобщо да има подобно нещо като сега? Същото е и с Пантсу/Биши, направо да бяхме изкарали статистически коя/кой е най-красив... Light е badass, сравнен с някой герой е по-голям badass, сравнен с други, не е.

И нека и аз да се посмея на теб в лицето. Ти си човека който като почне спорове, вади статистики и разни анкети от разни издухани сайтове, събиращи предимно фенове на нещата които харесваш. Тогава анкетите и статистиките са ок, но когато не са в твоя полза, винаги са генерално тъпи. Нещо което ти ми даде, твърдейки, че щом го няма там, то значи не е badass (за Хисока ставаше дума) и искаше да ми се смееш, че ако го добавя ще го махнат. И същевременно значи твоите "общности" които толкова цениш и смяташ за правилни, казват, че Уруру от Bleach е BADASS!!!!
Ето ти и Ururu
Изображение
Първо ти твърдеше, че заради вида си Hisoka не е badass. И ми даде сайт в който URURU присъства като пример за BADASS!!!! Кое във вида и е badass? Или в държанието и действията й? (не ги знаеш, защото не си гледал анимето разбира се). Много е смешно когато "общностите" в които влизаш и толкова се доверяваш, са толкова смешни. (няма нужда да ми се оправдаваш, че сега черпиш инфо от други, това беше пример който ти ми даде, твърдейки, че е 100% достоверен източник на badass герои и ако добавя някой който не е, то модовете ще го махнат).
В самият сайт имаше и още други доста абсурдни неща като пример за badass герой (като всички герои от Покемон, Дигимон примерно).
Защо Уруру е badass (според тях)? "She PUNCHED THE 15TH ARRANCAR IN THE FACE TEN TIMES IN A ROW." MAGNIFICENT! Major Achievement! Направела е комбо от 10 удара на 15тия аранкар, 15тия!! Не някаква мижава еспада, а 15тия аранкар!! Нещо не виждано и недостижимо до сега в Bleach!! Това е супер-хипер-ултимейт badass move! И признак, че трябва да си badass герой, за да направиш подобно нещо, няма друго обяснение явно!
Също е смешно, че ти нямаш собствено мнение. Мнението ти се базира на това, което някои други смятат. Разликата във въздействието между това да гледаш нещо и да прочетеш за него, е голяма.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 9:48 pm 
Аватар

В онзи сайт повечето примери са за хора с един бадас момент... но айде. Хората и имат едно странно чувство за хумор, което ти не разбираш, но и това ще го пропуснем.

Те статистиките винаги са генерално тъпи, но понякога илюстрират това, което имам предвид: сми, като казвам, че има достатъчно хора, мислещи като мен, статистиката е полезна, защото казва, че има достатъчно хора, мислещи като мен.

А Лайт винаги е психопат, и никога не е бадас, но това си е лично мнение явно.

И ти не твърдиш че външността на Хисока е страшно яката, и че героите, дето приличат на клоуни, са бадаси принципно, ти твърдиш, че видиш ли, аз съм тъп. Лични нападки ftw.

И да, аз нямам лично мнение. Ти също нямаш лично мнение. И последните ми две изречения са еднакво доказуеми, заради това не мисля и да се опитвам да ги коментирам. Само ще отбележа, че си позволявам да пиша тук, защото хората, които ме познават, имат някакво доверие в преценката ми... съответно, поради липса на доказателства за обратното, самия аз ѝ се доверявам. Голям глупак съм, знам, но поне си го признавам.

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 10:32 pm 
Аватар
Модератор

Сега стана с един badass момент онзи сайт... :lol: Тогава, защо ми го даде като пример за badass герои? Също така момента на Уруру е проява на сила. А ти преди беше казал, че силата не е фактор за badass. Но така се получава, като не си гледал Bleach и не познаваш героите. Сам изпадаш в противоречия. Ето и пример тогава за badass момент на Хисока: преби един опонент в турнир само с един пръст. И то при положение, че си ограничаваше силата, за да е уж по-интересна битката за него.

Това което каза е: Статистиките са генерално тъпи, освен ако не са в моя полза. =))

Естествено, че не твърдя, че героите които приличат на клоуни са badass. Но къде ме видя, да съм казал, че визията на Хисока не го прави badass? Многократно казах, че Хисока не само се държи, но и изглежда на badass. Давах и още снимки в доказателство на това, в които ти също си призна, че на някои дори и според твоите критерии, той изглежда badass. Не изпадах в обяснения, защото беше безсмислено да ти го доказвам. Но да, не твърдя и че е и ultimate looking badass, но също така и казах, че не само визията прави някой badass. И след като не си гледал анимето, може да си четеш колкото искаш мнения на хора, които със сигурност не могат да преразкажат всичко за него. Така поставено от теб "страшно яката", излиза, че си прав. Но не си, защото badass може и някой да е само с "яка" визия, без да е "страшно" яка (а аз съм на мнение, че има готина/яка визия, но не е "страшно яка", всъщност много малко смятам, че имат "страшно яка" визия). Такаче, сам твърдиш, че си тъп, не аз. Лични нападки ftw.

Не се опитвай да изкараш, че и аз нямам лично мнение. Моите мнения не зависят от това какво пише в 4chan :lol: Преценката ти се състои в това да питаш другите какво мислят. Още в AsAA питаше външни хора какво мислят, защото ти нямаше мнение, и след като ти кажеха какво мислят, това ставаше твоето мнение. Както и гледаш какво мислят в 4chan и разни други сайтове. И тогава оценяваш нещо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 10:52 pm 
Аватар
*

Alucard е по-интересен, но в Берсерк сме видяли и прочели много за Гътс, прекалено солиден и развит персонаж е. Гътс.

(Водите ебаси скучния спор отгоре. Нужно ли е за един-два факта да пишете по осем изречения с примери, които не утвърждават фактите - баба мара яде вурстове, значи шпековия не струва- по пътя на изказването, че шпековия салам е пълен със соя. Ауя.)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 11:00 pm 
Аватар

Сава... какво по дяволите...

не, зарежи, положението ми е пределно ясно.

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 11:22 pm 
Аватар

Guts

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]