|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Яну 08, 2007 6:02 pm |
 |
Enjyu |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 11:25 am Мнения: 734 Местоположение: ~•The Underworld•~
|
3m0_GirL написа: Felagund написа: като всеки самоуважаващ се жадай не мога да допусна емициите ... за тва не се радвам на емотата ... припомнят ми за падението на Анакин ако не успея да се издигна до Жадай Рицар сигурно ще ме пратят в някой мирен корпус де, но важда е идеята  о.О Аз май нещо не разбрах  как свързваш емотата с падението на Анакин??  Вярно е емоционални сме но какво общо има това със Star Wars?  ).gif) Ми... Felagund написа: като всеки самоуважаващ се жадай не мога да допусна емициите
Я си е позволил емоции ,а е "паднал"...тогава няма да стане никога рицар джедай  тогава няма изобщо да може да си позволи нищо
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 13, 2007 8:04 pm |
 |
pypona-arcade |
|
 |
Регистриран на: Вто Дек 05, 2006 3:49 pm Мнения: 615 Местоположение: Бургас
|
UchichaSasuke написа: ми преди ме беше страх от кучета но откакто ме нападна един чакал {щото паднах на земята като бегах} и някакси му счупих врата с ръце {незнам как стана} не ме е страх но мнго ме е страх да се кача на кораб или самолет щото ако се блъсне или потъне на мн километри няя нищо и.....
Е ми то се свиква с тези страхове...Аз примерно уча в морското и като ходих на плаване мноо се депресирах като се огледах наоколо и виждах само море...Но селд ден-два свикнах
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 12:50 pm |
 |
pisulka_sensei |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Dasher написа: От Трансе 
Тихо да не те чуе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 2:00 pm |
 |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
pisulka_sensei написа: Dasher написа: От Трансе  Тихо да не те чуе... 
Проблмът е че може да види
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|