|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 12, 2011 2:28 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Арлонг започва да ме кефи адски много, сега поне до някаква степен разбирам защо беше такъв изрод. Дано го видим отново в историята, затвора от който го пускат ИД ли е? Ще прегледам пак страницата, за да видя. Сега разбираме и защо Джинбей се обвинява за Арлонг, защото не му е скършлил врътлето а го е пуснал да вършее наред. Джинбей също много ме кефи, какъв звяр е само 250 милки и то преди 12 години някъде, незнам не ми се мисли ако не беше ставал шичи, а до ден дешен бе активен пират На предпоследната страничка, освен Аладин кой е другия дето е с 6те ръце и стои наше ляво(вдясно на Джинбей) ?Споменавали ли са го досега ? А Отохиме вече е ясно кой я е утрепал, всъщност нищо чудно да се води мъртва, а да роб на някое Тенрюбито и никой да не знае Бъги е шичибукай, същия прилеп беше и при него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 12, 2011 2:37 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
mangastream написа: Fixed a couple typos and flaws in this weeks #OnePiece chapter, pages 4, 7 and 9 - our apologies. Make sure to re-read.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 12, 2011 4:46 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Сега лъжата на Арлонг благородна ли трябва да я водим? Както и да е, тук постъпката му беше оправдана и заслужаваща поздравления. Поне стана ясно какво е станало между Арлонг и Джимбей, което би трябвало да сложи край на флашбека и да ни върне към същината на историята. Valk0v написа: ... затвора от който го пускат ИД ли е? Той ще да е. Арлонг все пак е част от един от най-опасните екипажи за времето си. Плюс това, ако се вгледаш в това и дясната част на втория панел, ще видиш приликите.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Май 13, 2011 2:44 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
аз имам чувството, че някой от помощниците му прави мангата, а той се е отдал на почивка.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 15, 2011 3:45 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Trafalgar. написа: До гуша ми дойде от тоя флашбек.... Надявах се с тоя чаптър да свърши, а то както е тръгнало ще е по-дълго от войната...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 15, 2011 6:33 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
spiralkinda написа: Поне едно е почти сигурно, че Бъги е шичи - http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/13 подобен прилеп се появи при него след Маринфорд арката, може и да е прилеп на Мория, но да видим. Аз пък го помислих за оня, дето остави Нами, Усоп и Чопър посредата на гробищата в Трилър Барк арката... не му помня името точно.. Ама сега като спомена - може и с Бъги да е свъзрано..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 15, 2011 7:45 pm |
Hajutze |
|
|
|
Едва ли Михаук е някой дет не е успял да се реализира в Новия Свят ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 15, 2011 8:04 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
realist написа: Не е сигурно, защото може Бъги да е отказал.Той нали последно искаше да е йонку.А шичита са просто хора не успели да се реализират в Новия свят. Как го реши това, кажи Дофлата е куче, което говори само за новата ера; Михоук е кораво копеле надъхано да скочи дори на най-силния пират Белия, само за да провери колко е силен самият той (това е все едно да скочиш на кварталната мутра, за да видиш дали си силен - не всеки има куража и силата ); Бартоломею - един от най-хакнатите персонажи в OP-verse, почти ънбийтъбал е; Ханкок - няма мъж, който да я победи (с изключение на Лъфи и рода му ; Джинбей - най-силния представител на рибното царство, показан дотук; Мория е слабак, а Кроко съм сигурен че и той щеше да е име в НС, ако не се беше закоренил в тая пустиня с планчетата си Съгласен ли си с мен А иначе и аз си мисля, че Бъги е отказал предложението да стане шичи и сега най-вероятно има подобно баунти като на Лъфи - плюс, минус 100млн Макар че Бъги е слаб HQ не знаят това, единия от маринците дори като разбра, че е бил в екипажа н Рожър и е добър приятел с Шанкс каза че досега се е спотайвал, но най-накрая е разкрит Пък и доста неща направи във войната Ама като е пристигнало предложението, и докато го е четял екипажа му(новия, избягалите от ИД - дето всичките са по-силни от Бъги) са казали нещо от рода на : "HQ признават силата на Бъги-сама, ама той е много много голям и ще стане Йонкоу или Краля на пиратите, разбира се че няма да приеме" в някакъв такъв стил си го представям, а Бъги изпада пак в някви комични ситуации
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 15, 2011 8:44 pm |
Hajutze |
|
|
|
realist написа: Михоук не е успял да надделее в съперничеството си с Шанкс.
Не помня и да е споменато да е паднал, което може да се приеме и като че са равни ... а Шанкс не е от слабите персонажи в парчето. Кроки го държаха в 6то ниво, където са най-силните заловени пирати. Не най-силните пирати, а само заловените такива, но самият факт, че е сметнат за толкова голяма заплаха ... поне малко се отразява и в потенциалната му бойна сила .. едва ли биха го ръгнали там само заради репутация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Май 15, 2011 8:52 pm |
Hajutze |
|
|
|
realist написа: Аз за това написах, че не е успял да надделее, а не че е загубил.Но след, като не е успял, значи се е провалил. Е това е все едно да кажеш, че Шанкс не е силен, защото не е успял да победи някъв си шичибучкай ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|