^ да, ама там чакането на частите да се заредят ме убива D:
anyway QwQ знаех си, знаех си, знаех си!!!!!!111 Точно преди да викне асансьора и стана!!!! Омг! Оказаха ми се предположенията пълен фейл, ама беше толкова мило >w< Омг, сега да видим как ще оправят работата с Канг, като нищо няма да помни, омгомгомг!!!! И осъзнаването за рибешката физиономия и тъпанара ще е интересно >w< А как само се изкефих, когато майката й оплющи оня шамар like най-сетне! Аз викам направо с вазата в главата на тая пуйчица малка сладка
Публикувано на: Сря Май 18, 2011 9:54 pm
kcekce
Ето, не издържах и 19-и също го изгледах без превод Голяма краста е тоя сериал...
Мен хич не ми бави видеото в dramacrazy, освен ако не е хостнато в tudou, а това се случва доста рядко. Повечето неща се пускат през мирор Speedy Joe и ми се моткат само ако гледам от EeePC-то (щото е бъгаво).
EDIT: Е не, не мога да повярвам... * Следва мощен спойл*
Спойлера:
Кааак можаха да го направят това нещо накрая... Наистина го уважих сценариста за нестандартния сюжет и неочакваните обрати, но да остави всички овдовели накрая е вече прекалено... Не можа ли един нормален банален хепи-енд да изпраска Направо ме е яд, че гледах края, въпреки позитивните моменти в него и въпреки, че го гледах без превод... Аман от азиатски финали, където накрая мре всичко живо И оцелелите носят цветя по гробовете с позитивна нагласа, мнооого поучително... Чувствам се незадоволена от тоя финал
Ама аз за какво написах, че е мощен спойл? За да го четеш ли?
Има го в драмакрейзито 20-и RAW вече, 19-и е с превод;) Ама аз препоръчвам да не го гледаш последния и да си представиш край по твое усмотрение 5 мин. преди края на 19-и
А следното моля вече да се чете само от ИЗГЛЕДАЛИ сериала
Спойлера:
Тоя сценарист просто обра точките. Поигра си с живота и смъртта на героите по всякакви възможни начини, зачекна сума философски теми, а на всичкото отгоре си поигра и със зрителите с нескрито злорадство (струва ми се). Тип - да ги подлъже първо да повярват, че мацката ще се върне към живота; после да намразят лъжливата й приятелка; после да се надяват И Кюн и И Со да се съберат... И накрая от всичко - греда Даже не ти остава кого да си помразиш на спокойствие. Общо взето сериалът ме остави с чувството, че след толкова безплодна борба и безпричинен ШИТ сигурно наистина най-якото е да си изгубиш всички спомени и да се преродиш в безпомощно кърмаче... Иначе поуката е ясна - връщане от смъртта НЯМА, не се и надявайте и карайте нататък... Ама е някак много обезнадеждаващо. В сми - в живота е така, ама нали уж поне в сериалите има хепи-енд?
Ето, не издържах и 19-и също го изгледах без превод Голяма краста е тоя сериал...
Мен хич не ми бави видеото в dramacrazy, освен ако не е хостнато в tudou, а това се случва доста рядко. Повечето неща се пускат през мирор Speedy Joe и ми се моткат само ако гледам от EeePC-то (щото е бъгаво).
EDIT: Е не, не мога да повярвам... * Следва мощен спойл*
Спойлера:
Кааак можаха да го направят това нещо накрая... Наистина го уважих сценариста за нестандартния сюжет и неочакваните обрати, но да остави всички овдовели накрая е вече прекалено... Не можа ли един нормален банален хепи-енд да изпраска Направо ме е яд, че гледах края, въпреки позитивните моменти в него и въпреки, че го гледах без превод... Аман от азиатски финали, където накрая мре всичко живо И оцелелите носят цветя по гробовете с позитивна нагласа, мнооого поучително... Чувствам се незадоволена от тоя финал
Спойлера:
хахаххахха, и аз така, не го очаквах определено, ей затва мразим трагедии, за ко мамка му се мъчим 20 епизода с героите, съпреживяваме техните случки, ревем си до насита, но като свърши серията си викаме, ето нали ще свърши с хепи енд, ам колкото и да смятат за клиширан хепи енда някои хора, аз си го предпочитам и обичам, майната ви, бре, това да не е реалният живот, тва е филм, искам си хепи ендинга
Останах леко изненадана от края на сериала,а това май е хубаво защото напоследък трудно могат да ме изненадат с нещо ,не само азиятските драми,но и холивудските продукции. Жалко е ,че доста хора останаха без половинките си,но така е и в реалния живот-не всички са щастливи. Няма място за сравнение със Secret Garden,историята,герите ,всичко е различно,но поне имаше целувки ,а пък тук ни оставиха на сухо до последно (като изключим кадрите в които ни показваха историята на Шинигамито и Yi Kyung).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения