|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [AsMA 2010] ~ Best Shoujo Manga of 2000-2010 Award ~ Публикувано на: Вто Апр 12, 2011 9:27 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
В тази категория са включени заглавия, отговарящи на следните критерии: - заглавие, което влиза в категорията Shoujo - заглавията са започнали най-рано през 2000г. или по-късно. Но не и през 1999г. или по-рано. - заглавия които ВИЕ сте номинирали. Крайният срок на гласуване е 14.05.2010 г. Не бързайте да гласувате, имате достатъчно време и може да си харесате и прочетете някоя друга манга. За коментари и критики за AsMA 2010 -> тази темаИ така номинираните са:
- Cat Street (2005)
by KAMIO Youko Жанрове: Drama / Romance / School Life / Shoujo / Slice of Life Статус: 8 тома, завършена, цялата е преведена Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Dengeki Daisy (2007)
by MOTOMI Kyousuke Жанрове: Comedy / Drama / Mystery / Romance / School Life / Shoujo Статус: 8+ тома, все още излиза, превода изостава с 1-2 тома Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- Hot Blooded Woman (2002)
by HWANG Mi-Ri Жанрове: Action / Comedy / Drama / Romance / School Life / Shoujo / Supernatural Статус: 24 тома, завършена, цялата е преведена Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Kaichou wa Maid-sama! (2006)
by FUJIWARA Hiro Жанрове: Comedy / Romance / School Life / Shoujo Статус: 12+ тома, все още излиза, превежда се редовно Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- Lovely Complex (2000)
by NAKAHARA Aya Жанрове: Comedy / Romance / School Life / Shoujo Статус: 17 тома, завършена, цялата е преведена Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- Ludwig Kakumei (2004)
by YUKI Kaori Жанрове: Adventure / Comedy / Drama / Fantasy / Historical / Horror / Romance / Shoujo / Supernatural / Tragedy Сатус: 4 тома, завършена, цялата е преведена Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Skip Beat (2002)
by NAKAMURA Yoshiki Жанрове: Comedy / Drama / Romance / Shoujo Статус: 27+ тома, все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- The Bride of the Water God (2006)
by YOON Mi-kyung Жанрове: Drama / Fantasy / Historical / Romance / Shoujo / Supernatural Статус: 14+ тома, все още излиза, превода изостава с 1-2 тома Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] ~ Best Shoujo Manga of 2000-2010 Award ~ Публикувано на: Вто Апр 12, 2011 11:43 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Бих се пробвал да прочета част от мангите преди да гласувам, само три ги знам и от тях Hot blooded woman определено ми е фаворит. Не защото историята е някаква супер мега оригиналната, действието не винаги е на висота, но има в нея нещо, което как да го определя не знам. Няколко сцени, които ме оставиха без дъх, образно казано. И финалът си струваше. Ще се чете първо
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] ~ Best Shoujo Manga of 2000-2010 Award ~ Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 12:15 am |
|
HepMu |
|
|
|
Еееми то от мойте предловения само Скип Бийт го има тука, така че си гласувам за него Skip Beat!Такива хубави шоуджота сте пропуснали цък цък..
Последна промяна HepMu на Чет Апр 14, 2011 7:09 pm, променена общо 1 път
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|