|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Чет Май 12, 2011 12:13 am |
Воркан |
|
|
|
Постни топ 5 любими Амв.[Да видим дали имаш вкус ]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Чет Май 12, 2011 3:51 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Нямам времето да се уча. Или пък рама на компютъра за да правя това, което си искам, докато се уча. Така че не. Така или иначе съм твърде голям перфекционист, щеше да ми отнема 3+ месеца на амв. Но пък помагах на един приятел по едно време... сега за съжаление сме от двете страни на океана, та тази възможност е отрязана...
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Чет Май 12, 2011 4:56 pm |
Воркан |
|
|
|
Следваща задача. 5 Картинки който си държиш на компа и са ти скъпи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Чет Май 12, 2011 6:57 pm |
Daichi |
|
|
|
Thaumaturgist написа: Не си ми го давал лично, но го забелязах в твой пост май. И така ми стана фаворит. Не че гледам много АМВ-та. Иначе к'во да кажа за тебе. Още преди да станеш мод съм те забелязал в аниме форума. Имах добро впечатление и си мислех, че си няк'во отаку. И май не съм грешал, а? xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Пет Май 13, 2011 3:20 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
@.will пет картинки на почти рандом принцип.Реших, че не трябва да са снимки, защото... снимките са твърде личен материал, и вие нищо няма да разберете от тях. А и аз не изгарям от желание да ви обяснявам. А и решиш, че трябва да си избера само една картинка с Юки, че да има и такива дето не са с нея. От там нататък беше доста на рандом избирането... не изпитвам особено чувство на привързаност към която и да е от тях, и не съм плащал нищо... може би можеше да кача сканове на мангите, които имам О.о @Daichi мдам @hriskou страхотна песен!... но след 10тото слушане ми се загуби символизма, и не го намерих пак след това. @Риса първо прочетох DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR~
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Пет Май 13, 2011 11:32 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
I'm back so sir ... do you have life ? And what kind of ? p.s. малката ми е любима, няма такова разкошно същество, чел ли си мангата ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Пет Май 13, 2011 1:34 pm |
|
erejnion |
|
|
|
Ъъъъ, да, за която и да говориш А живот? май че имам, или поне имам достатъчно приятели че да симулирам такъв... не, определено отакувщината не заема толкова голям процент от живота ми че да кажа, че нямам живот. А какъв живот имам?... небелязан от събития; всичко, което се случва, се случва за дълъг период от време, не поточково, ако мога така да се изразя.
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Пет Май 13, 2011 2:47 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
http://3.bp.blogspot.com/_krKeTbImlAA/T ... subaNO.png^ You got a good life there sir, keep it and advance. баа английският ми ... никога не съм сигурен дали не казвам някоя пълна глупост, защото съм почти самоук с него
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Съб Май 14, 2011 4:46 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
"OMGWTF, Ерж си е пуснал тема!!!!!" Това ми беше реакцията, когато видях този топик. Харесва ми как поства винаги нещо по-различно и необичайно в аниме темите. И след като си тръгнал да отговаряш, и аз ще се възползвам от това: Любим аниме герой и героиня? (ако имаш де..) И на мястото на кой аниме герой би искал да бъдеш? (двата въпроса са си различни) Хайде със здраве!
|
|
|
|
Заглавие: Re: erejnion Публикувано на: Съб Май 14, 2011 5:36 am |
|
erejnion |
|
|
|
Любима героиня? Отговорът е страшно лесен: Нагато Юки. Още само че не съм измислил как да я спомена в титлата ми, така че тя (титлата ми) ще си стои "Модератор" засега. Любим герой? Малко по-трудно... Кион, Ключ-кун, Гокудо Юкот Кикански, учителят отчаяние, повечето роли на Сугита Томоказу и на Камия Хироши, едно magiclad зомби и Genderbender!Yuki се състезават за тази позиция... и... ъ... да, все едно, да речем Кион. На мястото на кой герой искам да бъда? ...Нагато Юки. ... П.П. Йотсуба естествено съм я чел... ама отдавна, и не съм гледал новите глави ^^;;
Последна промяна erejnion на Съб Май 14, 2011 4:08 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|