|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 12:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
pisulka_sensei написа: ПП: учителката също е много симпатична ^^
учителката е повече от симпатична. тя е моя идеал за жена
а иначе за анимето: ще го следя определено. хвана ми окото още от 1еп.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 12:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
g3n3s1s написа: pisulka_sensei написа: ПП: учителката също е много симпатична ^^ учителката е повече от симпатична. тя е моя идеал за жена а иначе за анимето: ще го следя определено. хвана ми окото още от 1еп.
Мда доста е забавна и е противника на моя любим герои... c0OL
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 11:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2942_1307298458.gif) |
Dasher |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
g3n3s1s написа: pisulka_sensei написа: ПП: учителката също е много симпатична ^^ учителката е повече от симпатична. тя е моя идеал за жена а иначе за анимето: ще го следя определено. хвана ми окото още от 1еп.
осещам яко daoujinshi с даскалката....
А иначе то е само един еп...така че....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 25, 2007 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Айде и аз съм в кюпа. Ще видя за какво става на въпрос и ще кажа мнение Очаквайте продължение
EDIT: Добро, много добро. Изкефи ме. Особено бойното парти кви юнаци са се събрали. Ще се гледа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 26, 2007 2:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
markymarkov написа: Определено кърти мивки анимето... първи епизод го изгледах 7 пъти... това аниме има потенциал да ми стане любимото, а даже незнам защо ... както и да е.... за втори епизод ще чакаме некъде може би понеделник вторник, ма Shinsen нищо не са казали
Дам и аз го из го изгледах 7 пъти... наистина има потенцяла на много добро аниме, можеби защото..
атмосферата е почти като тази на Ergo Proxy което пъке едно от аниметата с наи добра атмосфера изобщо.
героите са разнообразни и различни от познатите до сега.
монстурите са много диво направени.
и виждали ли сте аниме със зомбита (вярно е че ще ги има само в този еп но все пак)
виж ся маи супер силите не са чак толкова нужни в трова аниме но и тях ги има...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 26, 2007 3:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
|
изгледах го 1 път (чудо нали, само 1 път ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )......еммм ЯкУУУ !!!......с тез зомбита ми мяса на resident evil-a , но приликите само дотук.....яки главни герои + яки мацки , даскалка ...блааа....и старците са яки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ....ммм...супер сили - още по-яко ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) аааа.....и арта е добър.....абе т'ва ше се окаже прекалено добро ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .....лошото....какво по-дяволите стана в първи епизод ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...надявам се да рабера нататък и дано да продължава така историята, а не да се превърне в боза ала Busou renkin (мислих си , че ще е добро .....прекалено много мислих ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 27, 2007 1:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27.jpg) |
Sauron |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Мда, не е лошо като действие, но нещо някак си от него лъха на американско, досега да сте гледали аниме с чак толкова много действие, липсваше ми малко мудното на моменти действие ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но както и да е, ще гледам и 2ри то се е видяло
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 27, 2007 11:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2942_1307298458.gif) |
Dasher |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
бтв някой нагърбил ли се е с задачата да го качва някъде?
или ще си го търсим под дърво и камък?
Марку я се ангажирай....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 27, 2007 11:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
какво не ти харесва да го дърпаш от торент?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|