|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 11:39 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
@karin: Ами ако са сложили спиралата поради някаква причина?
Например,може миглите му да са били прекалено светли и заради това се е наложило да му я сложат,никой не е застрахован от тези неща,не мога да пиша напосоки защото още не съм гледал филма,но според мен на този актьор най-много му прилича ролята,това,че са прибегнали до тея действия не го прави лош в актинга или образа му да не вдъхва така нареченото страхопочитание. В трейлъра ми бе достатъчно да видя колко респект вкарва с визията си,но като го изгледам целия, ще се убедя със сигурност.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Сря Май 11, 2011 12:04 am |
|
Squall_1st |
* |
|
6iblio написа: Според мен са го представили точно както са целяли - като арогантен хлапак, който с течение на филма научава кое е важно. Това е ясно. Пък и той е супер имба. Макар и да е миролюбив, явно така научен, лесно можеха да го почешат по егото и да става страшно. Аз се изненадах колко небалансиран е, имайки предвид, че можеше сам да я унищожи ледената раса.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Сря Май 11, 2011 8:39 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Squall_1st написа: Най-много ме накефи как се гавреше с ледените глупаци, той буквално си играеше там. Това беше единствената интересна сцена в целия филм. 3D-то беше плачевно, през 10-на минути си свалях очилата, за да видя дали има разлика...в повечето време нямаше.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Сря Май 11, 2011 8:57 pm |
|
Gerx |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
Squall_1st написа: Накрая само ми стана интересно, при условие, че може да лети, защо не излетя. Самата им планета е някаква условна, вероятно. Пък космоса може да те засмуче или не знам. . Не се сещам точно за какво говориш, но само да прибавя, че може да лети само с чука си.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Сря Май 11, 2011 11:01 pm |
|
karin |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 10:27 pm Мнения: 964 Местоположение: Sf
|
Johnny Cage написа: @karin: Ами ако са сложили спиралата поради някаква причина?
Например,може миглите му да са били прекалено светли и заради това се е наложило да му я сложат. Не знам, на мен ми изглежда неестествено и педерастко. 6iblio написа: Има предвид, че след като счупи моста към другите светове, защо не излетя с чука към земята. Защото те пътуват през световете чрез канал, който създаваше онази машина накрая на моста. И след като мостът се счупи с все машината, Локи падна от моста и умря. => Ако Тор-Саксия не пътува през въпросния канал, космическата радиация, или лъчение или там както си го наричат, ще го убие. И очевидно чукът няма функцийте ма машината. Засрамете се бе! Аз се смях през целия филм и съм разбдала повече.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Пет Май 13, 2011 4:44 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
6iblio написа: Има предвид, че след като счупи моста към другите светове, защо не излетя с чука към земята. Не, когато Локи се пусна от моста, Тор можеше да го спаси. Мен 3Д-то не ми прави впечатление. Досадно ми е понякога, но ми е излишно да коментирам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Thor 3D (2011) Публикувано на: Нед Май 15, 2011 9:34 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Само едно ще кажа-покажа за филма - и директно ми влиза в класацията най-добър филм по комикс!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|