|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 2:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
/Work in progress Според официялните данни лятото е обещано да излезе,само че покрай проблемите със заметресението...Но засега освен петте тийзъра и този скан,нищо ново...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 08, 2011 8:30 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Оф, мързи ме да чета всичко, но изчетох повечето работи по диагонал. От наблюденията, които имам Скуала е некъв пич, па и е fellow геймърче (charisma +5). Обича да се дърви и да философтва , but who doesn't? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Гледам си добър на файтинг игри, но на мен никога не са ми вървели чак толкова много въпреки, че съм им фен. Забелязъл съм, че хората, които ги играят наистина сериозно гледат на тях като на бушидо, не като на игри. Нещо ми обягва явно?! Играл съм по-сериозно Guilty Gear, но пак не бях особено добър. Играли сме веднъж и на Melty Blood (като мислех, че съм добър) и ти ме спука ... What is the secret, man? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Някакви tips нещо, ала-бала. Играе ми се онлайн, обаче нямам конзола, пък готините файтъри за PC са малко и писват. И един въпрос: Кои са ти любимите игри, ако трябва да ги подредиш в топ 10 да речем?! Peace.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 08, 2011 8:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6570_1473950659.png) |
elvenom |
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Един въпрос с повишена ироничност от мен: Колко често те съветват да се подстрижеш и какво мислиш за тоя проблем като цяло? Казвам проблем, защото има някаква тенденция булшенствата да налагат мнението си върху малцинствата и примера с дългите коси при мъжете е точно такъв. Въпроса отпада ако си взел, та си се окастрил вече xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 5:43 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Филофоства не ме кефи как звучи, някъде назад в темата май бях написал и защо. Когато на хората им блокира мозъка и нямат по-различен отговор от малоумно, просто и смешно отговорче, решават да ти кажат, че философстваш. Има философски книги, разликите са огромни.
Иначе нещо си се объркал, HyperExc. Аз не съм добър на бойни игри, аз играя добре на всякакви игри. С хора от форума сме играли и на стратегии, и на шутъри, както и на други игри. Наскоро захапах и почупих elite phantom кампаниите на wipeout, бих zico за 50мин една сутрин, на другия ден стигнах Zone Zeus. Това е най-трудния и брутално як рейсър евър. Може би най-интересната форма на pvp игра са ми файтърите, да. Но играя абсолютно всичко. Стига да е добър challenge. Иначе на Мелти Блъд така и не успях да си намеря противник, играх с чужденци, играх с много Българи и май това е единствения файтър, на който нямам загубена сесия. Между другото, най-силния ми противник беше Слави, а той даже играеше за пръв срещу човек. Но Мелти Блъд няма смисъл да се играе, няма с кой просто. Тайната е воля, ум и самодисцпилина.
Елве - Аз съм с дълга коса от шест-седем години вече. Според мен това не е проблем, много зависи до човека. Вярно е, че на някои им отива, а на други не. Понякога се дължи на типа коса, друг път на това дали главата ти е като гъба или като яйце. Хората винаги си говорят, не може да се угоди на всички, от тук следва, че съм чувал всякакви неща, но най-важното е дали ти харесва на теб. Никой не трябва да ги определя тези неща освен самия теб. Аз веднъж се отказах от една работа, защото ми казаха, че трябвало да се подстрижа. Пък не трябваше да правя нищо там, освен да нося униформа и да се подпирам, гледайки в небето. И парите бяха добри. Иначе моята коса се измени доста и вече не се кефя толкова, въпрос на време е да се подстрижа вече. Макар че много мислят, че косата ми прави силен! =D Бтв, друго мнение е, че има много дългокоси момъци, но това е само някакъв период 18 - 25г. После оставят бритончето и "днеска е на мода, педерастката порода". Ама реално се замисли... всичките момичета тук с разноцветни коси и супер наситени гримове, които жадуват да стискат бебешката ръка на мишока, ще ти скочат на врата и ще ти олигавят най-дългия перчем от косата. Ще се снимате в парка на тревата и така нататък.. мхм.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Що бе Скуале яката ти е косата И ми стана любопитно, онлайн какво друго цъкаш в момента освен конзолните файтъри? Също така до колко имаш поносимост към небалансирани файтъри и принципно заслужава ли си да се играят? Щом играеш UMK3 предполагам че ги тъприш до някаква степен. Аз цъкам понякога Guilty Gear, но #Reloaded версията (от лични наблюдения онлайн и сравняване с най-новата версия Accent Core) е адски небалансирана и от кеф става късане на нерви. Принципно аз не се ядосвам много по игри, но на GG направо побеснявам. И според теб баланса трябва ли да става чрез тези нови версии на игрите (като Super Street Fighter...) за които трябва да плащаш на ново за играта, или чрез някакъв пач/направо Street Fighter 5 (примерно), като през това време играш от по-старите версии? Пз:
Последна промяна Wind_Falcon на Пон Май 09, 2011 6:43 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 6:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6246_1395649097.jpg) |
Wizarda |
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Squall_1st написа: С хора от форума сме играли и на стратегии, и на шутъри, както и на други игри Дори и на Ю-ги-йо е звяр
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Така и не разцъкахме на Халфа, той ми е най-силният шутър на него и обичам предизвикателствата. бтв разцъка ли новия Мортал? Вече не помня дали те питах, не ми се рови по скайп хисторито, но аз вчера за пръв път поиграх и останах очарован. Играта е супер. Да пуснат най-накрая тъпия псн да може да се играе онлайн п.п. и на текен ще искам да се поступаме, аз редовно си упражнявам Асуката и бдя над забележките ти ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) , плюс че Слави ми пусна като муха в главата едно брутално видео и един ник ... Malekith
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 7:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6570_1473950659.png) |
elvenom |
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Wizarda написа: Squall_1st написа: С хора от форума сме играли и на стратегии, и на шутъри, както и на други игри Дори и на Ю-ги-йо е звяр ИСКАМ ДУЕЛ!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 8:31 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Squall_1st написа: Филофоства не ме кефи как звучи, някъде назад в темата май бях написал и защо. Когато на хората им блокира мозъка и нямат по-различен отговор от малоумно, просто и смешно отговорче, решават да ти кажат, че философстваш. Има философски книги, разликите са огромни. Прав си. Използвах израза по default. Аз също изпитвам това на свой гръб. Доста хора, които ги мързи да мислят са ми разправяли, че философствам, че съм странен, че се правя на интересен и т.н. като им заговоря за нещо "по-сложно" от "времето днеска е лошо." Тъй, че - да. Иначе виждам, че цъкаш и други игри. Направило ми е впечатление, че повече играеш файтъри, но може и да съм се заблудил. Както и да е ... Вече не играя почти мулти, но ако има навити може да си организираме нещо форумно. Въпреки, че последният опит с Jedi Academy-то беше мощен провал.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 12, 2011 6:52 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
@Wind Falcon - Наскоро онлайн съм играл само Bleach v One Piece в War Craft 3. Нали нямаме PSN, занимавам се със Single Player игри в момента. Играеме офлайн на ssf4 с разни хора от гейм средите. Перфектно балансирани игри няма. Дори Стар Крафт и Уор Крафт, дето от години се балансират нон стоп, не могат да достигнат нужния баланс. UMK3 е смешна игра, за да е балансирано, трябва да играеш небалансирано. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Guilty Gear не ме кефи. Иначе е нужно да се балансират нещата, да се подобряват и да се нърфнат различни неща, за да се синхронизира играта и да става все по-добра. Разликите от SF4 до SSF4 са огромни. Човечета, които са били адски зле, ги направиха играеми. Лариата на зангиеф, наричан още уара на народа, беше много, много силен, сега го оправиха. Нужно е, да. На старите версии играех преди онлайн, но връзката на компютър е жалка, джойстика беше жалък също, а и движенията са много счупени в старите части. Случват се олигофрении. @Logrus - Вчера играх на MK9. Няма толкова грозни керектъри. По изражението на Лиу Кенг се прочиташе "Аз съм супер грозен и американците ме направиха да си личи, че наистина съм грозен". Разни човечета имат движения като на кукла с конци, най-вече акцентирам върху Johnny Cage (назад и крак). Във въздуха се хвърлят като пинг понг топчета и се бият много неадекватно. Играта е дървена. Срамно е, че хората я взимат предимно, за да гледат как се режат глави и така нататък, понеже фаталите предимно са разчленяване и рязане. Играта все пак се игра на турнир, в който участваше и Джъстин Уонг. Иначе е много слабо, но по-добре от предишните, да кажем. @elvenom - Не знам дали все още имам yu gi, но съм навит. PC версията (едишъна с всички карти) е под всякаква критика, но е gamble win, макар че аз играех по някакви седем осем имбави движения и накрая някой ми изиграва ring of death и довиждане.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 12, 2011 7:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Абе стига са, новото МК си е МК..запазва си духа като на старите части и не претендира да е омг файтера на който да се почват веднага ебем ти и турнирите.Аз мога да изредя също много файтери които са ми дървени но спрямо други хора дето си ги циклят не мислят така
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 12, 2011 9:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Охоо разцъкваш WC3 къстъми. Какви мапове са ти правили впечатление през годините? С един приятел много обичахме да правим "отбор" и да играем Warlock, но аз принципно не съм добър на цикльорски тип карти. Иначе доста често играя Castle Fight, една от малкото карти в които не трябват рефлекси и прочее. Преди много играех и Werewolf Transylvania, но с новата версия като махнаха саунд ефекта на сестрите и стана глупаво, реално е невъзможно да ги намериш във игра със хора които знаят какво правят. Бях разцъквал и Pyramid Escape, WC-то като цяло има много добри къстъми, жалко само че няма хора които да ги играят, на няколко пъти се опитвах LotR Castle Defense TFT да превъртам, ама с рандоми не става. В Garena-та цъкат най-много Troll and Elves но неще не ме грабна картата, ако си елф и не те намери трола в началото е лесно, особено ако дабъл билднеш с някой. Troll така и не пробвах да играя, но принципно не ме и влече такъв тип геймплей. Имаше една карта преди която е доста по-добъра разновидност на тоя тип карти - Farmers Revolt, там вече си беше бая трудно. Като гледам по http://www.hiveworkshop.com/ има доста карти които бих искал да пробвам, ама никъде не виждам да ги играят (Garena/B.net).
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|