|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Link: The GazettЕ [Visual Kei, J-rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 3:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41113_1281836551.gif) |
` YqYq.. |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 23, 2010 2:37 am Мнения: 10 Местоположение: 日本... [ ToKyo ] ..
|
Газетто са ми любими. Първата Jrock група, която слушах.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: The GazettЕ [Visual Kei, J-rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 05, 2011 3:50 pm |
the gazette |
|
|
Изтрито поради неспазване на правилата! Пише се само на Кирилица!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: The GazettЕ [Visual Kei, J-rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 15, 2011 12:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34834_1330961631.jpg) |
Icequeen246 |
|
Регистриран на: Нед Юни 21, 2009 12:39 pm Мнения: 14 Местоположение: in my drieams
|
Втората ми любима банда ever! Просто не мога да събера точните думи, за да опиша колко са ми скъпи, а и едва ли някой го е грижа за това ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) . Много се радвам, че ги открих, макар и малко късничко. Всичко в тях ми харесва, уникални са! Това, което най-много ме печатлява е, че са едно хармонично съчетание, както визуално, така и музикално. Не знам защо не се харесват рап вметките - GazettE са с разнообразно звучене, но не виждам нещо да не е на място ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) . Имат си и твърдия саунд, имат си и веселяшкото настроение, че и покъртителни балади. Според мен рядко се намират такива банди. По мои наблюдения, много са ценени и заради live изпълненията си. Ако на други не смея да гледам лайфове, за да не се разочаровам, то на GazettE ги гледам/слушам с удоволствие. Дори на някои песни предпочитам live-версиите им. Интересно е как са се промеили във времето, но всякак ги приемам. Надявам да ги видим някой ден в България. Дай, Боже! Ако ли не, то се надявам да ги видя ИЗОБЩО ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Това е банда тип "must see" Който не знае все още, имат БГ фен страница във facebook: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/The-Gazette-Bulgarian-Fan-Page/181871808498741Нега се множим и мечтата ни може да се изпълни.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: The GazettЕ [Visual Kei, J-rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 08, 2011 4:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5123_1336416793.gif) |
micuko |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
Лол, Vortex ми идва малко странна. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Може би защото са модифицирали леко гласа на Руки на 1-2 части, не съм свикнала така. Но е много готина все пак. <3 Много се радвам, че The GazettE стигнаха до тук, станаха доста по-известни отколкото бяха когато за първи път започнах да ги слушам. Променили са се, но не прекалено много. Достатъчно, за да се развият като група. В Токио Дом вече имат концерт. Браво на тях, горда се чувствам. ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: The GazettЕ [Visual Kei, J-rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 10:08 pm |
![Аватар](http://i822.photobucket.com/albums/zz147/ClickClickBoOoOoM/Profiles/NotMine/Erica_AVA.png) |
Erica |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
alucard_itachi`` написа: Много са красиви ,както винаги. Тази балада ми хареса...ама нещо са ми станали малко слаби. Е аз пак си ги обичам де ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . споделям мнението....напоследък наистина са ми станали прекалено слаби. Иначе Vortex нещо не ме радва...но пък Аои е супер с розова коса
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|