|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 8:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42994_1330078943.jpg) |
Someone® |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Shinigam1 написа: Оня пък мизерник от къде е научил тия техники ,всички стават машини тука нашия на зад се връща почва да ми писва да чакам нашия да се развие . Ае са тая да го утрепе и да се свършва то не се търпи тая мизерия. Съгласен нека го убие да се не мъчи (и нас) повече.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 23, 2011 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
engine написа: Тая сега като ще му нацепи некоя sure-kill техника без да си иска ще му излекува ки-центъра Тва ще бъде върхът!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 07, 2011 1:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
До сега само едно и също се казваше, че няма как да си върне Ки центъра. Изглежда ще трябва да разчита на вътрешната енергия, която му даде хапчето от The Breaker. Както и да го погледна пак изглежда безполезен за мене, в последната глава се опита нещо, но очевидно не можа, дори и да беше страхотна техника. Персонажите в края малко ми събудиха интереса, защото дебелака каза, че ще се обади на истинския ученик на Гьонимару (дори и да ме поправите за името няма да го науча, мързи ме). Аз очаквах да е съученика му, но се оказа изцяло друг човек. Малко тъпо ми стана като дебелия тръгна да плямпи, че S.U.C. са всички ученици на Гьонимару и Шион (тц, няма го нацеля) не е бил специален. Точно тази връзка, която имаха Гьонимару и Шион ми харесваше в The Breaker. Каквото и да се осмелеше някой да каже против Шион Гьонимару го защитаваше. Като цяло мангата ми изглежда като омлет, разбълникана работа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|