|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 24, 2006 12:36 am |
|
sunnyface |
|
|
|
Цитат: кога сте видели аниме филм да излиза преди dvd премиерата. поне 5-6 месеца има докато излезне на dvd и да се пусне с английски титри. казах ви и преди- като гледате филма ще бъдете с къс ръкав Wink
Уби ми всякаксви надежди, аз тука се бях подготвила да го гледам за Коледа.....
Абе Нещо напоследък не намирам хубави анимета, не знам дали е така, но има нещо като застой ли какво ли, та един Блийч филм щеше да е добре дошъл...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 25, 2006 11:48 pm |
|
unal |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 8:15 pm Мнения: 6214 Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
|
vovich написа: unal написа: дано да иэлеэне скоро.... както и на наруто новия филм Зарежи го Нарутовия филм ДАйте да гледаме Блийч филм!!!
мба эарежиго.... наруто ме кефи повече от блеач предпочитам да гледам новия филм на наруто отколкото на блеач
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 26, 2006 12:17 am |
|
vovich |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
unal написа: vovich написа: unal написа: дано да иэлеэне скоро.... както и на наруто новия филм Зарежи го Нарутовия филм ДАйте да гледаме Блийч филм!!! мба эарежиго.... наруто ме кефи повече от блеач предпочитам да гледам новия филм на наруто отколкото на блеач
Ок;) Сори Твоя грешка
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|