Канг завинаги. Вече надушвам скорошно разкриване на трагичната любовна история на шинигамито, тцтцтц xD Поне да го дадат пак в басейна Във всеки случай вече имам на този етап три предположения за края на драмата / няма нищо издаващо, ама все пак за чувствителните на тема спойлери и предположения го скривам :Д/
Спойлера:
1.- Разкрива се историята на Кюнг и шинигамито, Кюнг напуска земния свят с него и се кефят в рая :Д , докато Джи Хюн за постоянно остава в тялото на на Кюнг, живее си щастливо с Канг, а Тъпакът духа супата. Мазницата не е важна. 2.- типичното, банално и очаквано развитие- Джи Хюн събира сълзите, като драматично се оказва, че останалите две са от Тъпака и Мазницата / вариант "мама и тати" е глупав, вариант безлична-приятелка-влюбена-в-Канг - също. Кюнг разбира за Джи Хюн, среща се с шинигамчо, Шинигамчо изпълнява обещанието си и минава отвъд, а тя решава да започне нов живот, преодолявайки трагичната мъка. Джи Хюн е с Канг, разбира се. 3.- Всички умират. (мнах)
Канг си е сладурче, а ти ходи си дай сиви-то на сценаристите, прочетох те де, но си мисля, че втората сълза ще бъдат точно от оназ влюбената в Канг, а третите най-неочаквани може да са
ейй, вярно бе! с нейните хипнози и екстри, като нищо да стане работата Ама за приятелката не знам..
Спойлера:
Смисъл тя като разбере, че той обича Джи Хюн може да флипне и да се изпълни с жлъч ще се види до колко е истина имиджа й на добра приятелка, неспособна се чукне по главата и да осъзнае, че Мазницата и Тъпакът са заедно
seriala si zaslujava gledaneto mn e interesen i s netarpenie 4akam da ka4at novite serii
Последна промяна zdzdz на Пет Апр 29, 2011 1:32 pm, променена общо 1 път
Reason: Прочети правилата. Пише се само на кирилица.
_________________ Танцувай така,сякаш никой не те гледа! Пей така,сякаш никой не те слуша! Обичай така,сякаш никога не си била наранявана! Живей така,сякаш раят е на земята!
Заглавие: Re: Link: 49 Days [K-Drama]
Публикувано на: Пон Май 02, 2011 10:59 am
moonbeam
Доста добър замисъл,макар че някъде бях чела че бил взаимствам от друга драма.The Scheduler ми е любимец и Han Kang също започна да ми харесва,все пак той първи разпозна Ji Hyun,въпреки че духът и е в чуждо тяло.Lee Yo Won си играе ролята просто перфектно,харесва ми как успява да влезне в ролята на две коренно различни личности.
Публикувано на: Сря Май 04, 2011 1:10 pm
kcekce
Яко сериалче, със светлинни години по-интересно от Secret Garden... Ако трябва да ги сравнявам по сценарий, SG ще остане с оценка 0, а 49 days - с 10 Шинигамито наистина е страшен образ:)
Сикрета имаше много динамичен диалог, актьорите също са по-добри, колко и да ми харесва Канг, играта му не може да се сравни с таз на Бини, а и освен да ги сравняваш по боди слапа (макар тук да е малко по-различен), двата сериала са доста различни. И двата ми харесват, но Сикрета според мен беше по-добър. Но да дам оценка 0 за Сикрета и 10 за тоз или обратно, ще е малко преувеличено.
Ми някой спомена SG по-горе (именно заради боди слапа мисля) и затова си ги премерих на везничките автоматично двата сериала:) Иначе в 49 days са ми много живи образите, всеки си има своята ярко изразена индивидуалност и според мен актьорите играят отлично. Другото го слагам спойлер, щото е офтопик...
Спойлера:
Не съм съгласна, че в SG актьорската игра е по-добра... Толкова не си влизаха в "кожите" един на друг, че като ги "обръщаха" да се види как се чувстват реално се губеше всякаква връзка... Сюжетът пък беше банален - богаташкото разглезено момче и бедното трюдолюбиво девойче-сираче, лошата свекърва, дето не дава на детенцето да се ожени, разделената преди години двойка, която пак ще се събере и други подобни изтъркани мотиви... Боди-слапа май също го бяха сложили, защото е класика в сапунерския жанр... Друга класика - амнезията Не пропуснаха НИЩО от изтърканите простотии, освен някой да се разболее от рак... А голямата "сюжетна линия" беше "я да видим тоя младеж, дето от самото начало можеше да си свали мацката и да е с нея, се колебае цял филм и се държи толкова тъпо, че да я отврати"
Абе ти не гледай сюжета дали е банален, вече всички теми са толкова изсмукани от пръстите, че много се преповтарят нещата, не само тук, но и в холивудските филми, важното е да не ти доскучава докато гледаш, да искаш още, след като свърши серията и прочие, и прочие.
как може да бутне пари , за да изхвърлят Сонг и то само, защото е осъзнал, че е Джи Хюн... Егати мазното копеленце Да не говорим за Мазницата, дето не мога й гледам рибешката физиономия... и wtf бащата на Джи Хюн като се събуди не му ли текна сълза, защо не я събра ===_=== Поне безличната приятелка пооскуба Мазницата и ми се дигна в очите
И както винаги- Канг завинаги! и омг шинигамито беше толкова готина гледка, докато плачеше Имало е някакви велики недоразумения преди пет години, каква изненада... Нещо започна да не ме радва кофти развитието на нещата за Джи Хюн. До сега все тя излизаше кажи-речи победител и натриваше носове, ама почнаха да се обръщат нещата =/
Мамка му, мамка му, мамка му, знаех си аз, че не трябва да гледам спойлера, ама бях проверила, че няма още субс и си мислех, че споилиш за предния епизод Още от първото изречение ми стана ясно, че говориш за 15-ти, ама пусто ми любопитство
Е тия ми задържаха вниманието до самия край и пак ме оставиха в неведение Другата седмица - финито... Сигурно пак ще ги изгледам епизодите първо без превод, колкото и да е тъпо. Още едно "препоръчвам драмата", добра е;)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 48 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения