Чудя се кое първо да започна да коментирам?
Ще започна от филма.
Та не знам за другите, но мен филмът ме разчуства. Драмата във филма си я имаше и ми повлия, докато в първият сезон на анимето нямаше кой знае каква драма.
Артът и анимацията във филма беше по-различна от анимето, но въпреки това ми хареса изключително много.
Абе филмът си беше много добър - пълно 10/10. Който не е дал 10/10 на филма, е безчувствено животно.
Back to season 1.
Все още не съм гледал сезон 2, но сезон 1 беше по-скоро забавен и на места скучен, но въпреки, че беше скучен на някои места, ми хареса изключително много.
Доколкото успях да забележа, първи сезон бе разделен на няколко части. Искам да кажа, че частта с Фууко ми хареса изключително много и мога да заявя, че тя ми е любимата героиня от първи сезон. ^^ Много ме кефише като направи онази сериозна физиономия, с която изглеждаше леко глупавичка - so cute~ ^^
Артът и музиката в първи сезон бяха много eye-ear-candy. Много хубави ярки и топли цветове запълваха приятното настроение, което предаваше анимето.
10/10 също на първи сезон. Пък може да се каже, че Clannad е едно от любимите ми анимета и едно от аниметата, което ме е разчуствало.
Сега отивам да гледам втори сезон. Дано ми хареса. ^^