|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 11:34 am |
 |
Soulet |
|
 |
Регистриран на: Чет Апр 07, 2011 3:34 pm Мнения: 29 Местоположение: По света и у нас
|
Ludicross написа: Самара от The Ring (Предизвестена смърт) + Jigsaw OT Saw Ма Самара WIN
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Пон Апр 11, 2011 2:32 am |
 |
SN00KY |
|
 |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
От хората....

SN00KY написа: ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ СПАМА ВИНАГИ ОТГОРЕ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Нед Май 08, 2011 7:47 pm |
 |
warui_rei |
|
 |
|
Страх ме е от мен самата, както и от повечето хора. Ще умреш след земетресение или пожар, и какво ? Все някога от теб ще останат само оглозгани кости, кое му е страшното ? Обаче мога да направя толкова лоши неща на другите, че ме е страх да не полудея. А от хората ме е страх, защото се мразят, защото убиват животни и себеподобни, защото раняват дълбоко човешки същества, защото рушат природата, защото рушат себе си. И така нататък ...
_________________ Тогава още знаех, че те има- един такъв, на никого приличащ. Но нямаше лице и глас, и име - и аз не знаех как да те обичам. Когато знаех, вече беше късно тревата след дъжда да се изправи. Стъмни се. И сълзата ми се пръсна в окото ми-за да не те удави ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Пон Май 09, 2011 12:17 am |
 |
asian_dub |
|
 |
|
от всичко
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Пон Май 09, 2011 9:11 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Високи места-когато бях на Царевец отгоре,ми стана лошо и повърнах много мощно.Оттогава щом се кача на някое високо място,ми става лошо. Змии-просто ме е гнус от тях.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|