Припомни ми старите добри екшъни. Въпреки че определено се стараят да ги правят по-тъпи и по-нелогични. Преди си паркираха кораба майка възможно най-далеч. Тоя път взеха, че си го натресоха под краката на главните герои. Буквално. Абе... носталгичен филм.
Едит: Носталгичен е от страна на извънземни нападат хората и им ритат задниците, докато хората не се оказва че са късметлии и са събрали целия късмет на галактиката (поне в този случай) и не почват те да ритат извънземни задници. Ако извънземните не умрат от вируси или просто не се демотивират, че някой им е гръмнал главния кораб.
Последна промяна dream_dragon на Нед Апр 17, 2011 9:59 pm, променена общо 1 път
Едит: оо, извинявам се, явно наистина съм гледал пародия на филма, по SyFy.... Ok, това обяснява някои неща... Внимавайте да не го объркате като мен с Battle OF Los Angeles 2011... на SyFy.. http://www.imdb.com/title/tt1758570/
Спойлера:
Носталгичен ли... покажи ми един стар филм който да е толкова зле?!?!?? Не бе, сигурно има... Ма не се сещам... Това филм ли беше въобще? Или аз съм гледал някв'а пародия на филма... Скайлайн беше супер зле, да... но сравнение с това, скайлайн е направо нещо като пробив в киноиндустрията. Как това нещо е стигнало до КИНО и как по дяволите са си избили парите!??! Всъщност къде подемоните са инвестирали 70 милиона $? В ядене и пиене покрай филма?? В Ютюб разни ентусиасти правят хиляди пъти по-добри продукции @_@
Можеше и да е по-зле...? не вярвам Не виждам с какво.. Рейтингът му в ИМДБ е 2.0/10, като честно казано наистина нз как е стигнало до 2
Който още не го е гледал, да заповяда, струва си да се види. Толкова е абсурдно и неставащо, че си е цяло чудо!!! =D Ако беше пародия, щях да умра от смях, но като знам, че е нещо сериозно и ги няма типичните комедични елементи, просто гледаш и се маеш... жестоко, жестоко...
Като се имаше на предвид колко много очаквах от този филм.... Трейлъра просто ми пълнеше душичката,но след като изгледах филма,ефекта беше Нито историята беше някаква готина,нито извънземните ги показваха,така че да се виждат по често,а като ги мернем пък нищо неможем да им различим,никакви детайли по тях... През повечето време гледах само войници,които тичат и като настанеше епичния момент,така беше заснето че ще кажеш че тоя с камерата тича след тях и нищо не се схваща от целия момент. Не ми се ще да хейтя филма,но просто не ми хареса,разочарован съм!
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 65 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения