|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 25, 2011 4:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28093_1425389220.png) |
subzer0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Spokesman Of Madness написа: Само не разбрах, понеже релийса дето четох беше доста мъглив, тоя дето се качи на главата на ония фрийк, мъсъл райдъра ли беше?Бтв ония с двата меча е голям психопат... Мисля че да, той беше. @Super_Beast, ами все пак доста път са извървяли от началото на мангата и доста са позаякнали изглежда. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Пък и сега са с по-добри оръжия. Чудно ми е кои бяха онези двамата, облечени в камуфлажно облекло?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 27, 2011 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30916_1308794807.png) |
excape |
|
|
Знаех си аз, че ще съжалявам, още щом почнах да чета първия чаптър от последните 18, които не бях чела, удоволствието беше огромно, но разочарованието, че свършиха толкова бързо беше още по-огромно. Единственото ми задоволство, бах, колкото бишита се появиха накуп ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) и се с хубави дупета Дори като погледнах първи чаптър от мангата, Кей колко се е разхубавил, но когато в стаята се събраха и членовете на другите отбори, той и Ниши бяха ебати джуджетата, но тва не пречи Кей да лежи още в сърцето ми ![=))](./images/smilies/=)).gif) Въх, де са ми вампирите, бре, що не ги извикаха или не се появиха в стаичката (особено онзи русичкия) баш сега им е времето да се покажат. Нямам насита от таз манга, искам още, и великани също, искам таз арка да не свършва никога ![=))](./images/smilies/=)).gif) Едит: Ниши както винаги кърти, не искам да се променя, искам да си хейти цял живот. Таз на Кей ме издразни много, само Кей та Кей през две минути все едно ще я чуе в оня аквариум, почва да ме дразни и искам да сгъне и тя. Адски ме кефи фешън стайла на гигантите ![=))](./images/smilies/=)).gif) Честно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 2-ти едит, коя беше оназ дето се появи с оня очилатия (ух, вече ги не помня) дето Като я попита, заради мен ли съживиха?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 27, 2011 6:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: @Super_Beast, ами все пак доста път са извървяли от началото на мангата и доста са позаякнали изглежда. Да бе, само дето цялата работа я прави костюма, и ффс преди костюмите като ги пренатовариш изпушваха, а такова нещо в момента не става. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Цитат: 2-ти едит, коя беше оназ дето се появи с оня очилатия (ух, вече ги не помня) дето Като я попита, заради мен ли съживиха? Тая май е 1-вата путкеса дето се фелна по тоя пръч.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 30, 2011 5:49 pm |
excape |
|
|
Абе тоз мир кога дойде, кога ги нападнаха, кога почнаха да дават, че са се помирили, даже си помислих, че дават просто хинт за бъдещето, а не че реално е станало все още, но след последната глава явно си е сега. Мнго странно, хората, които слушаха репортажите, така се изказваха, все едно са се крили бая време.
Сакура отде ми доде чак таз сила? Иначе и мен ме накефи.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 03, 2011 6:31 pm |
excape |
|
|
Spokesman Of Madness написа: 2ро - Мацката за която се чудите е от отбора на Осака, дето умря за да предпази Като.(Познато от някъде?)Тоя с очилата беше спасен от Като и в края на мисията, му обеща, че ще събере 100 точки и ще я съживи. Да, да, сетих се, мерси.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|