|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 11:19 pm |
|
man4o |
|
|
|
Този чаптър беше по-добър от предишния. Радвам се че Ирука спря да третира Наруто като твърдоглаво хлапе. Мисля че миналата седмица говорех с някой точно по тази тема – не може да твърдиш, че вярваш в някой и в същото време да не му даваш възможност да поеме съдбата си в свои ръце. Райкаге няма да е доволен, не съм сигурен за Тсунаде обаче – тя отначало беше за използването на джинджурикитата в битка. Може би тя нарочно е изпратила Ирука знаейки, че той не само няма да успее да спре Наруто, а ще го мотивира допълнително – един вид негласно да заобиколи заповедите на Райкаге ... ако наистина това е бил плана, е доста хитър.
Наруто премина в сейдж моуд за секунди ... това е удивително, определено е с надминал в пъти Джирая. Освен това успя да надуши какво се случва с останалите през чакра изолираната пещера ... превръща се в сензор, който май няма еквивалент в мангата. Преди да напусне острова-костенурка, все пак трябва да се справи и с външните стражи, но не виждам как те могат да му създадат проблеми ... видя се че само с брутална сила може да счупи преградите. Предполагам, че ще се насочи директно към бойното поле ... и все пак ми се иска да вярвам, че има някакъв план за действие и няма просто да налети на първия срещнат неприятел. Интересно ми е също дали ще усвои новия расенган в хода на битка както се случи с расен шурикена.
Тук ще си позволя едно малко предвиждане – следващото значимо събитие според мен ще е среща на Наруто и Итачи. Искам някой най-после да потвърди или отрече историята която Мадъра разказа на клана Учиха и след като страрейшините няма да го направят, остава само зомби Итачи. Може би ще стане ясно и какви сили му е дал при предишната им среща.
Ще завърша този коментар с Бий ... неговата съдба от тук нататък според мен не изглежда добра. Когато бяха заедно Наруто, Бий и Ямато не бяха сила за подценяване, сега обаче са разделени и са много по-уязвими. Акатски ще могат да съсредоточат усилията си първо към единия и после към другия – значително по-лесно отколкото да се опитват да хващат 2 джинджурикита едновременно. . Въпреки че самия 8-опашат постоянно го подбутва, Бий не изглежда мотивиран да направи нещо и е щастлив да мързелува. Такава пасивност обикновено се наказва.Дори си мисля че в скоро време отряд от зомби джинджурикитата ще го пленят.
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 1:16 am |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
..............В тази манга историята съвсем почнаха да ни я подават на час по лъжичка Става тъпо! Кесиш цяла седмица, за да получиш 5 минутно действие (я има, я не!).
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 6:50 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
УаааааааааааааааааааааааааааааауууУУ, тая манга току-виж станала по някое време ЗА НАРУТО за разнообразие Браво! Мн ме изкефи тоя чаптър. Сега искам на изхода да го чака пчеличката-рапър, да бич-слапне Наруто, да му покаже, че не става още, при което Наруто да еволюира до последното си ниво - > ТЕЛЕПОРТ, светкавица. Да пусне жълтата мълния в действие и да иде до битката за 30 сек. Тъпото е, че трябва да има кой да спасява в последния момент, тъй че ще има някакво буферно време, в което някой негов близък мн да загази, но... не повече от 3 чапа (ЩЕ МИ СЕ) трябва да отнеме и Наруто да се телепортира на бойното поле!! ... ЩЕ МИ СЕ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 12:35 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Тц, к'фи са тия мълнии и светкавици? Наруто има уинд афинити, ще се слее с вятъра ^^ (за по - бързо придвижване) Чудно в следващия чаптър Мадара какъв ли "unexpected move" ще прави Дали директно ще се портне при Бий или при някой от кагетата... А Наруто според мен няма да стигне толкова бързо да батълфийлдЪ. Първо, че ако го направи, ще трябва да се бие и с Кабуто, а втория беше споменал, че първата му "жертва" щ е Саске а след това идва нарутовия ред(съответно Кишимото има нещо на ум). Най - вероятно според мен ще бъде спрян от Нагато(който никакъв го няма). Това би трябвало да е интересна битка! Още повече, че Нагато според мен ще се освободи от контрола на Кабуто(Ханзо успя за момент, и въпреки, че и той е една от най - мощните нинджи в историята с як resolve, Нагато определено е над него) по някое време
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 1:45 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Отбор Бий и Наруто FTW! Командирът на бариерния отряд беше--> Мадара много оптимистично разсъждава, мислейки си, че Мей и шинобитата с нея ще паднат толкова лесно...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 4:52 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
popcorn girl написа: Малко в страни от темата, но от доста време се каня да питам. Някой има ли идея кой по ред казекаге е Гаара/само се споменава ранга но не и дали е пети или шести/. Fifth Kazekage (五代目風影, Godaime Kazekage)
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 6:04 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Ice-Man написа: Мадара много оптимистично разсъждава, мислейки си, че Мей и шинобитата с нея ще паднат толкова лесно... Или просто Black Zetsu е месомелачка(кой по - добре от Мадара знае на какво е способен той?) @ popcorn girl , много закъсня с този въпрос 20-на(може и повече да са, не помня вече) чаптъра след като каза, че ще остави Наруто на Саске, заяви че щял да тръгва да го прибира(лично), след това пък се спря и възложи задачата на Кабуто, който пък се провали, и т.н... В едно съм убеден обаче. Няма значение какво ще прави Мадара, Киши ще нагласи така нещата, чепърво Наруто да се сбие със Саске, и чак след това Мадара ще му екстрактне бижу-то. Кагетата иначе може би ще се опитат да върнат на острова Бий и Наруто, ама какво каза първия, щом и GARuka не успя да спре Наруто, надали някой друг ще успее. Иначе не знам, ама Гедо Мазо статуята ми се струва много по - внушителна отколкото когато Нагато я призова(може би бижутата дават допълнителен пауър). Иначе Мадара ме съмнява да започне да я използва по същия начин по който Нагато го прави, понеже ще трябва да се анорексизира, а ме съмнява да е готов на това само за да разчисти няколко хиляди войничета(а и беше казал, че ще свързва Саске с нея).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 6:55 pm |
Hajutze |
|
|
|
Мадара не искаше точно война ... белите Зетсута бяха за отвличане на вниманието, докат' Мадара прибере бижутата. Не знам защо всички си мислите, че това е основната .. "бойна сила" на Мадара и че на него му трябва армия, която да се бие с шинобитата, като целта му не е бой, а кражба (грубо казано).
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|