|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 9:07 pm |
|
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
^ правиш същата грешка като erej с Хисока
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 9:18 pm |
|
excape |
|
|
|
Според мен не прави, умението да манипулира и интелигентността му не го прави бедас, сравняват го с Yuki от мангата МW (която също съм чела), що за мен представата за бедас, не включва постоянните превъплъщения и винаги в сянката на някого, никой не е чувал за него, нито виждал, ако случайно го срещне, така и ще го забрави. Пак ще цитирам Диадора, бедас, идва с гръм и трясък, не се крие от никого, не използва другите хора, за да си върши задкулисни игрички.
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 9:19 pm |
|
JackBz |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Аз пък като видя Алукард и се сещам за Дио, който според мен би трябвало да бие всички D: но явно няма достатъчен фенбеис
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 9:48 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
excape написа: Според мен не прави, умението да манипулира и интелигентността му не го прави бедас, сравняват го с Yuki от мангата МW (която също съм чела), що за мен представата за бедас, не включва постоянните превъплъщения и винаги в сянката на някого, никой не е чувал за него, нито виждал, ако случайно го срещне, така и ще го забрави. Пак ще цитирам Диадора, бедас, идва с гръм и трясък, не се крие от никого, не използва другите хора, за да си върши задкулисни игрички. Tочно!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 9:52 pm |
|
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
|
excape написа: Според мен не прави, умението да манипулира и интелигентността му не го прави бедас, сравняват го с Yuki от мангата МW (която също съм чела), що за мен представата за бедас, не включва постоянните превъплъщения и винаги в сянката на някого, никой не е чувал за него, нито виждал, ако случайно го срещне, така и ще го забрави. Пак ще цитирам Диадора, бедас, идва с гръм и трясък, не се крие от никого, не използва другите хора, за да си върши задкулисни игрички. Имах в предвид, че също както направи erejnion, без да е гледал анимето съди за Йохан само по външния му вид, а това не е правилно. И аз съм на мнение, че характерът е далеч по-важен в случая, но не всеки има еднакви разбирания за това какво представлява един badass персонаж, твоето може да съвпада с това на ДиаДора.. до известна степен и моето, но ти сякаш с Цитат: не се крие от никого, не използва другите хора, за да си върши задкулисни игрички. показваш, че хич не ти се нравят методите на Кира, аз съм на противоположния полюс в този конкретен случай, въпреки, че не се разкрива пред всички и не се хвали колко е як и какво възнамерява да постигне, аз намирам за изключително внушителни хладнокръвието му, начинът, по който мисли, плановете, които той създаде за да постигне своята цел, и макар и някои хора с пълно право да кажат, че без тетрадката е нищо и не е нищо повече от страхливец.. ако трябва да бъдем честни, дори на някой от нас да му беше минала през ръцете и да беше започнал да вижда Шинигамита, колко биха се осмелили да я използват като него? Да манипулираш хората около себе си.. това също не всеки го може. Освен това Ryuk го светна, че хората, които използват тетрадката след смъртта си не могат да отидат ни в ад ни в рай или нещо подобно беше, не се сещам точно, въпреки това той не трепна. Та.. с две думи, да ти стиска да направиш нещо и да ти се иска просто да го направиш са две съвсем различни неща, независимо от методите, най-важното е да се гони крайната цел, докрай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 9:55 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Цитат: колко биха се осмелили да я използват като него? Аз бих
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 10:01 pm |
|
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
|
Belgarion написа: Цитат: колко биха се осмелили да я използват като него? Аз бих И кои престъпници щеше да започнеш да изтребваш? В България от дъжд на вятър споменават имената на разни криминално провинени, щеше да ти е доста постна Кира кариерата. В световен мащаб пак същото, пък и едва ли и толкова те грее. Да речем, че наистина ти бе попаднала тетрадката, според мен нямаше да се навиеш да я използваш въобще, знаейки какви последствия ще има след като умреш.. А ако ли пък се беше решил да го направиш, най-много да убиеш някой друг мангал, някой, който винаги си мразил, някоя известна личност.. може би, и последно, но най-важно, да се възползваш от това, че можеш да ги манипулираш за известно време
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|