|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12494.jpg) |
x3m |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 25, 2007 12:22 pm Мнения: 55 Местоположение: Варна
|
почти заспах на някои от сериите на Naruto shippuuden , а ме е сабуждало Elfen Lied (то даже не заспах понеже го гледах от 23:00 до 4 5 сутринта ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 2:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43675_1303631346.jpg) |
WhiteFang |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ами...аз нали като бебе... ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) ...пускам CN-то и вечер там нали дават Bakugan...и с него заспивам...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 2:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26341_1311660459.jpg) |
akvamarin |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 12:52 am Мнения: 667 Местоположение: Selenit Saturn
|
Sailor Moon, Wedding Peach, Cutey Honey Flash, kkj, Candy Candy, Hana no ko Lun Lun
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 01, 2011 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39085_1322075743.jpg) |
balito |
SFS |
|
Uragiri wa Boku no Namae o Shitte Iru Направо ужас такова нещо втори път няма да пробвам да гледам. Голяма простотия просто ням думи ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Все едно гледаш смесица между "Дързост и красота" събрани в едно с турските сапунки ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Пък арта да не говорим жанра: "Биошоунен" мале мале на т'ва му викам аз "красиви мъже"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 04, 2011 10:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35958_1268580858.png) |
Hopu97 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Както си гледах спокойно Хигаши но Еден, не помня точно кой епизод, така и спокойно си се събудих няколко часа по-късно посред нощта ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) . А иначе си бях мания на Хитман Риборн и си ставах и лягах с него особено, когато излизаха новите епове рано рано сутрин бях станала да проверявам ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) *pff*
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 18, 2011 12:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Не съм ли писал тук за Shakugan no Shana? Не съм ли писал, че имаше случай, когато гледах 1 епизода за 3 дена, защото все заспивах от скука? А, да, сега пиша! Най-скучното аниме, на което заспах поне 20-30 пъти, беше Shakugan no Shana... не знам как го изгледах това нещо. А сега дочух, че ще има 3-ти сезон. Явно пак ще си поспивам. Иначе анимето, което ме държеше цяла нощ без да мигна, беше Nana! ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Да, макар че е някакво романтично и не е мой тип, просто цялата история ме държа в напрежение. Честно казано го изгледах за 2-3 дена, което си е доста бързо за мен, защото обикновено заспивам на анимета.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 17, 2011 12:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30722_1312300346.png) |
The Good Old Time |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 9:28 pm Мнения: 893 Местоположение: София
|
Става въпрос, че могат да ме приспът първите епизоди (след които и дропнах тези анимета): .hack//Sign Blassreiter Seikon no Qwaser Shakugan no Shana IkkitousenBastard!! (това не съм го дропнал, но на 1-ви епизод си е спане ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Разбира се, има го плюсовият полюс -анименца, каращи ме да се втренча и да немога да заспя заради интереса ми към тях, такива са: Captain Tsubasa и Captain Tsubasa: Road to 2002, както и всичко направено по Captain Tsubasa ме държи буден на 99 %!!!Само Captain Tsubasa J не съм гледал, защото няма български субтитри за този сезон. Bleach (на някой арки/епизоди). Naruto и по-малко буден ме е държал Naruto Shippuuden. Slam Dunk (това разбива някъде след 35 серия). Death Note (едно от анимациите, които са ми били най-интересни и просто не ми се е мислело за сънуване). Berserk (а това беше може би най, ама най-интересното ми за гледане, серия след серия аниме, точно някъде след средата, преди това гледах половината епизоди за няколко месеца може би, но когато дойде 12-13-14 епизод, незнаех какво става, толкова ми беше интересно, че след като го изгледах почнах да търся във форума в манга раздела, какво става по-нататък , като се има на предвид, че аз не чета манга, но просто исках да знам какво става, толкова ми беше интересно и то това през ноща някде стана). Gantz (и това не дава много спане, едно от малкото анимета, които съм изгледал на един дъх без прекъсване, невероятно интересна обстановка). Tenjou Tenge (голямо аниме е).Като дойдат някои от най-интересните моменти, незнам на кой ще му се доспи.
_________________ И сам вълкът е ... сам ! viewtopic.php?f=45&t=60320 - Най-добрият филм! http://www.youtube.com/v/Ec8Yui1PmTs&fe ... r_embedded - Най-красивата песен и клипче в комбинация.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koe anime Ви е приспивало/събуждало ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 12:46 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Suzumiya Haruhi no Yuutsu ми действаше много приспивно. Но за това може би спомагаха и обстоятелствата, че го гледах към 2 сутринта обикновено...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|