Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 19 [ 274 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии
МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 10:15 pm 
Аватар

Takamura е машина :rocknroll: :rocknroll:

гледала съм уникални АМВ-та с него и откога му се каня на анимето, ама все не му идва реда...

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Никой не се сети да номинира отче Андерсън :doh: :doh:

Тоя колко е бадасс и откАчен не е истина...... :icecream:

спойл:Може и да се сгъна пред Алукард,ама е :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 10:30 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

6iblio написа:
@Belgarion, Хисока да не е рейпнал някое лоли, че така добре се изказваш за него :lol:

:doh:

Гледай анимето и ще разбереш за какво говорим със Сава...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 10:31 pm 
Аватар

`FireStarter` написа:
зоро,гледал ли си цялото аниме,в което участва такамура?Бие го по хумор?Пхахахах,напиши в тубата hajime no ippo funny moments,такамура го има в почти всички,и после коментирай.Бие го по безпощадност към противниците?Гледай мача срещу хоук,оня мач дето изхвърли противника си от ринга.Такамура победи противник само с лявата си ръка,за да предизвика света.Това е badass.Ама друго си е да застреляш каратист с пистолет със стрелички =))
Соуске е популярен с жените?Я виж такамура кво прави с репортерката,май беше в последния епизод на първото аниме :rocknroll:

Чел съм 993 чаптъра + изгледани всички моменти с него в анимето ~ така,че не ми говори да гледам тубата ~
Hisoka си е имба~

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 4:19 am 
Аватар

Хубу, не отричам уменията и на Souske, и него го харесвам много, но специално в групата, която е, мисля от всички там, той има най-невинен характер (няма значение, че е израсъл на бойното поле), a тва според мен също го изключва от групата на бедас характерите. Може и да бие Такамура, дори моят любимец Кyo (не знам), но тук не е Боен колизеум, където уменията на участниците са най-важни, така че отпада. Сори, Зоро, добре си го защитил, ама на мен това не ми стига.

П.С. вие си спорете де, на мен си ми е забавно да ви чета :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 9:01 am 
Аватар

Явно някои хора още не са разбрали, че тук се гледа външен вид, а не способности. Трябва да се определи кой изглежда най-безцеремонен на външен вид, изрод, който винаги постига неговата. Какви са тези бишита на места, нямам думи! :doh: Карай, или ще се вкара в релси този конкурс, или пак разочаровани ще чакаме да съсипем и следващия. :mock:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 9:05 am 
Аватар

Цитат:
Concerning extreme appearance, attitudes and/or behavior that is considered admirable.
A mean or belligerent person.
Engaged in warfare, warring.
Eager to go to war, warlike.
Of or pertaining to war.
(By extension) Aggressively hostile, eager to fight.
Acting violently towards others.

Същност вие маи не разбирате какво значи badass това не е дума за FAshion конкурс а за извършено деиствие тука не е въпроса кой как разбира значението на думата.

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 9:17 am 
Аватар

CaBa написа:
Това е Showdown, силата не е от значение, героите няма да се бият. Определя се по cool фактора и е изцяло фенбойски както всеки showdown.

Този цитат е още от първата страница на темата, някои от нас я следят още от тогава. :wink:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 9:41 am 
Аватар

Ясно е че няма да се бият бре разбери какво означава badass e деиствията им + вида им това,че САВА е написал нещо не значи че знае какво означава~
Badass е по делата им в съответните анимета а не толкова вида им схването го не ми говорете за битки между героите
Да го беше кръстил COOLass защото колко и да е странно badass не е дефинирано с cool никъде~
п.п
виж първата тема 1ва~1ва страница кои е коментирал
Думата cool
Цитат:
—Synonyms
1. See cold. 5. collected, self-possessed, unruffled, placid, quiet. See calm. 7, 8. distant, apathetic, reserved, remote, lukewarm. 22. temper, abate.

Последна промяна Roronoa Zoro на Чет Апр 21, 2011 9:50 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 9:50 am 
Аватар

=)) Е нали това ти казвам бе! Още на първа страница разпитах Сава какво точно има предвид. Трябва да се определи кой изглежда най-бед ес, а не кой се държи така. Защото не всички потребители са гледали всички анимета и затова се определя по външния вид. Не си ли го разбрал още? Идеята е да се определи кой изглежда най-... То е трудно да се опише. Ясно е, че вотът ще е фенбойски, то няма какъв друг да е. :P

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 9:53 am 
Аватар

Искам да кажа,че може да си badass без да изглеждаш така

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 10:22 am 
Аватар

:lol: Това да си ме видял да го отричам? Аз ти казвам, че в случая се гледа външният вид.

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 10:49 am 
Аватар

Да пристигат по-скоро др блокове, че тук е трагедия. :lol:

Тук в единия пост води Йохан(за което и аз съм виновна де :mrgreen:, щот нещо не можах да избера от другите :confused: ) :doh: , в другия Лайт - тоз е на границата, но върха е смешката Хей :doh: , дет още малко ще настигне по гласове Алукард...

Да пристигат блоковете с Кила-Бий и Кенпачито и тямподобните, да видим малко бадасс пауа :twisted: :twisted:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 10:50 am 
Аватар

Аз що си мисля, че не е само външен вид, но съвкупност от външен вид, качества и умения.

DiaDora написа:
Всеки си има различна перцепция за бадасс-ност както се виде.

Но за мен понятието винаги е било свързано с арогантност, дързост,безкруполност самоувереност и мега show off, разбира се...както и огнен нрав, който не търпи дипломация.
Бе нещо подобно на тайфун да те връхлети, такъв персонаж. Тва са ми и любимия типаж бтв :mrgreen:

Примери : Гримжоу, Мариан Кросс, Ноитора,Алукард,Данте, Деидара,Хидан, Кенпачи, Икаку Мадараме, Гатс и мн други - некви откачени и надъхани и помитащи вс по пътя си, без да се обесняват мноу мноу :rocknroll:

А и zlobcho, не знам за фенбойщината, но се си мисля, че трябва да си гледал аниметата, за да имаш някаква представа, а и май не следиш последните няколко страници и спора между erejnion и Sava, в който точно спореха, че не трябва да се отписва Хисока, заради външния му вид, след като някой не е гледал анимето.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 10:57 am 
Аватар

excape, вярно е, че не следя последните страници. :D Но и не се учудвам да има подобни спорове, защото е фенбойски вот отвсякъде. Още от начало беше казано и е нормално всеки да има собствено мнение, тъй като самата дефиниция на бед ес е малко размита и никак няма да е лесно да се определи победителя. :lol:
Това ми напомни, че можеше да включат и братчето на Аои от Велзевулчо, че и то мачка враговете си и получава всичко, което иска. Щом външния вид не е от значение. :P Искам да кажа, че хора много, мнения много, та за да е всичко нормално всеки да си гласува както смята за правилно и да не убеждава другите колко са прости и колко не разбират, само защото са на различно от неговото мнение. :wink:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 11:04 am 
Аватар

Глей сега, що трябва някой да убеждава другите колко са прости, таз тема за дискусии е да спорим (като може да се избягват обидите), аз лично не смятам, че Лайт, Йохан, Соуске и Ашитака са за там и си казах защо. Ама съм сигурна, че 90 процента, които са гласували за тях, пак не съм ги убедила в обратното, обаче що да не си напиша мнението, та нали затова е форумът.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 19 [ 274 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]