|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 12:22 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
*facepalm* (EDIT: А, то имало емотиконка ) Аз се обърках... уж говорим за формата на настоящия меч на Ичиго, дали е идентична с тази на zanpaktou-то Зангетсу, изведнъж някаква роба се намесва... той дори когато беше в Банкай(минало време), робата му се различаваше от Зангетсувата такава. @Avador, как ще да няма нищо общо? Както обясних в поста си, в последния чаптър и Шинигами робата и меча му изглеждат съставени от реятсу тъй като в момента се оформят(или поне така изглежда)... ако следващия чаптър се пръкне някаква съвсем нова занпакту форма в неговата ръка ти позволявам да ми се изсмееш(за момента е забранено! )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 10:09 pm |
Hajutze |
|
|
|
Можеха да покажат малко повече Чад ... че скоро едва ли ще се отдаде възможност.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 11:39 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
@Avador , аз спорих за "суърд формата", ама явно или не съм се изразил много добре, или доводите ми са прекалено гениални за да бъдат разбрани(което по един или друг начин пак означава, че не съм се изразил добре) Nvm, peace(& tranquility) Ичиго очаквано беше попребит, но все пак си има извинение - Фулбрин силата му още е инкъмплийт(както и споменах в по - предишния си пост, беше повече от ясно). Ся да го видим Гинджо как ще се справи с Айз... Тсуки, че предния чаптър като го гледах бая се беше препотил ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 12:16 pm |
Hajutze |
|
|
|
loader написа: Ичиго вече умее да ползва фулбринга си толкова добре? Уау.
Ми доста си приличат с предишните .. има опит момчето.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 1:28 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Оп, още един хубав чап. Ичиго много радва в тази си форма. Интересно какво точно цели Цукишима...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Май 02, 2011 10:39 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ Така ти се струва, защото си прочел 400+ чапа, без да чакаш 1 седмица за чап. Но си е факт, че мангата от началото на новата арка не е много добра. Иначе чапа много ми хареса, имаше динамика в него и ми държеше интереса до самия край. Явно Кубо се е посъвзел малко след очевидно слабите чаптъри и долните места в ToC-a
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|