|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 7:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време?  Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 11:57 pm |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
За всички нас има дни, които просто тръгват накриво - млякото вкиснато на закуска, разхлабената керемида от покрива пада точно на вашата глава, гумите на кoлата ви са спихнати, някой е изпил цялото кафе в работата, кучето е изяло домашното... Често тогава ни се случва нещо, от което ни иде да потънем от срам и се надяваме колкото се може по-малко хора да са ни забелязали, а ако са, то поне да забравят и то бързо. Та какво ви се е случвало в скоро време, от което да ви иде да потънете в земята от срам? Споделете! Нали знаете - schadenfreunde!  И защото знам, че ще попитате - ето малко лични премеждия (и то съвсем скорощни) - отидох на тренировка по айкидо вчера и започнах да се преобличам в екип с всички. Когато си махнах обувките се оказа, че на чорапа ми, точно на големият пръст на крака се е появила огромна дупка, през която той (пръстът) стърчеше най гордо. Всички ме видяха по скъсани чорапи. Go on - don't be shy - share
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 1:19 am |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Frostburn написа: не ви ли е достатъчно, че се засрамихте първия път, а сега го повтаряте пред цяла българия, ако някой случайно е пропуснал  Ние сме емоционални мазохисти
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 2:04 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
alucard_itachi`` написа: деколтето се беше отворило стабилно и половината ми сутиен барабар с половината ми балкони навън.... За какво ли ми трябваше да влизам в темата. Сега няма да мога да спя...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 2:27 am |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Странно, от ДОСТА време насам не ми се е случвало нещо чак толкова срамно
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 2:34 am |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Ludicross написа: Странно, от ДОСТА време насам не ми се е случвало нещо чак толкова срамно  срамота alucard_itachi`` написа: На проверката при излизане от летището в Рим, бях с блуза с V деколте , дето се разгръща от едната страна и се завързва от другата , като кимоно един вид.... И ме накараха да се събуя , и като станах се питах защо ме гледат тея на касата полицаите и разбрах....
деколтето се беше отворило стабилно и половината ми сутиен барабар с половината ми балкони навън....
Беше баси ужасът. ^ поздрав
Последна промяна ThundeR на Сря Апр 20, 2011 2:35 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 2:35 am |
 |
Super_Beast |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Frostburn написа: не ви ли е достатъчно, че се засрамихте първия път, а сега го повтаряте пред цяла българия, ако някой случайно е пропуснал  Значи тука е била цяла България.........абе аз от кога я търся, а тя била на старта.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|