|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 3:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Winter is coming..thanks to toplofikaciya Sofia, както казва един приятел xD. Бъзик, много съм доволна Игра на тронове, не ми напомняйте за фейла по Мечът на истината, споменът е болезнен, но тук като гледам определено няма да е същият случай. Значи повечето герои много добре си влязоха в ролята. Не ми хареса само Джофри, като ударен с подкова е. Аря ми изглежда по-хубава от Санса, но it's ok.. Някой спомена по-горе, че Джон бил с къса къдрава коса и брада - еми да, и това прави впечатление.. Като цяло Дрого, Денерис и брат й бяха просто едно към едно лично за мен. Искам да изразя и удобрението си за железния трон, велик е!
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 4:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Мене ми хареса,и тактично си затварям очите за леките неточности щото МИ ХАРЕСА XD
И Денерис е на 13 в книгата,да. Тука не споменали никаква възраст във филма :>
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 6:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Ако тръгна да го сравнявам с книгите, няма как да ми хареса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Просто твърде много пропуснати неща, твърде много неща, които ми се разминават с представите, твърде много неща, които изобщо не са следвали описанието в книгите. Оставят си негативния привкус и надделяват над нещата, които са ги направили супер яко и да се получили много добре. Затова изобщо не тръгвам да сравнявам с книгите, ами просто гледам на сериала като на едно фентъзи, чийто сюжет и история са ми били разказани много отдавна... и горе-долу ми харесва за сега. Но дано следващата книга да се раздвижи малко преди да са стигнали до 4ти сезон
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 7:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Новата книга, A Dance with Dragons, излиза сега, след по-малко от 2 месеца. Дата е July 12, 2011. НО, една лоша новина, поне за мен. Книгата ще е разделена на 5 части, за всеки герой по една. Причината била в големия обем - с най-много страници от поредицата - или поне така твърди Мартин. Обаче по този начин ще ни одерат сигурно двойно, ако не и повече. Повечко информация на блога му - http://grrm.livejournal.com/206442.html
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
От "Бард" пуснаха "Малазанската Книга на мъртвите" за 20лв. а тя е 1024 стр. Ако решат да я цепят на части обаче кой знае колко пари ще станат.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 23, 2011 2:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Разделена, глупости. Погледни датата на поста. А, 1ви април! Хм... Книгата ще си е една, поне в Америка и България. Има страни, където книгите се разделят при превода (във Франция примерно има 12 книги досега), но тук Бард си знаят, че никой няма да им дава парите за книгата по няколко пъти. На 12ти излиза цялата книга.
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|