Ох! Снощи гледах първи епизод и направо нямам думи. Толкова крадено, че не е истина. Във всеки един момент виждах сцени от някое друго подобно харемче. Ама пък поне е тъпо и леко и ще върви гладко, поне се надявам да е така де. А, да, имаше една оригинална сцена, когато нашият ревеше, че никоя нямало да го вземе такъв, е там наистина се разбих от смях.
Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 1:30 am
SnaikBG
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
instagram.com/selenitsaturn facebook.com/sailormoonselenitsaturn Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
Заглавие: Re: Hoshizora e Kakaru Hashi (Пролет 2011)
Публикувано на: Пет Апр 15, 2011 12:18 pm
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Поредната предъвката и изплюта бозица. Ама има някакъв чар, който ме кара да искам да видя още от него Иначе, нерми, братчето може да стане част от харема за радост на яои и инцест феновете
Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 9:47 am
akvamarin
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 12:52 am Мнения: 667 Местоположение: Selenit Saturn
instagram.com/selenitsaturn facebook.com/sailormoonselenitsaturn Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 2:17 pm
HepMu
И все пак ако беше хентай или щеше да се окаже момиче... GOOD END или зад гърба на брат си щеше да ги оправи всичките след което някоя вечер/ден големия брат като се прибира у тях ще ги завари всички мацки пречупени и в разгорещена оргия как обслужват малкото братче... BAD END
Публикувано на: Вто Апр 26, 2011 9:08 am
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Собственичката на хотел ли е, или там каквото е, направо ме радва още от първи епизод. Как каза на главния: "А, то не че имаше кой знае какво за гледане." "Сексуалните връзки в хотела са забранени, камо ли пък хомосексуалните!" SnaikBG, най-лошият възможен край е да се окаже шонен ай с инцест анимето. Иначе както е тръгнало, нашият и всички момичета от анимето отиват към...
Спойлера:
Публикувано на: Вто Апр 26, 2011 12:27 pm
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 85 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения