|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 2:50 pm |
|
ChaosLegion |
|
|
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 6:08 pm Мнения: 549 Местоположение: София
|
HepMu написа: Много безсмислено, тъпо и скучно. Дроп след 1-ви епизод Нещо такова...само дето дроп на 2/3 от епизода.
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Съб Юли 10, 2010 3:30 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
ммммммм втори епизод беше доста скучен... не ми хареса нещо... да се надяваме че 3-ти ще е по-добър
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Съб Юли 17, 2010 12:55 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
За съжаление 3 също не беше кой знае какво... Един от провалите на сезона явно , но все пак беше по добър от 2-ри (поне за мен)... да видим как ще се развие нататък за сега упорито си върви към fail...
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 11:53 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Аз като видях героиня дето се казва Минетка и обещава да направи всички щастливи, направо си представих как ощастливява мъжката половина Ама имаше и нещо приятно, заради което изгледах анимето до край (нямам предвид готиния фенсървиз де ). Та, страшно ми харесаха като образи близначките от Тортила къмпани И гаврите с на по-малката с по-голямата, но и изцепките на по-голямата също не бяха лоши, а да не споменаваме и за изцепките на по-малката. Само заради тях си го изгледах. Аз също използвам за слаба оценка 5, затова дадох на анимето 7, средна работа.
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 11:03 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
на теб ще ти хареса, Бел. Особено спешълите Иначе, аз подкрепих номинацията му за фентъзи за 2010, така че да, не беше толкова зле, колкото някои го изкарват. Ако можеш да игнорираш колко е сладникаво. Все пак, света си кефеше. И близначките. >(5 е най-слабата за мен оценка) това е.... тъпо..... >направо си представих как ощастливява мъжката половина каква половина, то нямаше ли само един мъж?
|
|
|
Заглавие: Re: Shukufuku no Campanella (Лято 2010) Публикувано на: Пет Апр 15, 2011 9:22 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
На някои хора явно мисленето им е ограничено само в една посока, един вид като коне с капаци. А относно мъжката половина, имаше много мъже, бащи на героите, случайни селяни, абе много народ за ощастливяване имаше, ама тогава щеше да е друга категория анимето и за друг раздел. Относно оценката 5, по-ниска не мога да дам от уважение към създателите на дадено аниме, помисли само колко труд е на сценаристи, аниматори, режисьори, озвучители и т.н., и т.н.... С какво право някакъв буквално "никой" ще оценява техния труд. За всеки влак си има пътници, ако на мен не ми е харесало, има си аудитория, на която допадат такива. Ако вместо да се правим на критици всичките, някой от нас седне да направи нещо по-добро разбирам, ама защото всички сме големи разбирачи, затова дотук сме я докарали. Относно анимето, Бел, близначките го правят да си струва. Спешълите бяха силно триизмерни, чак не ми допаднаха, но пък в самото аниме имаше един-два приятни момента. Лека и приятна история, без някакъв изключителен злодей, който да иска да унищожи света заради лошото си детство или тем подобни. Просто леко вървящо, приятно позитивно аниме.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|