|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 1:18 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Хареса ми как Чад задаваше въпросите които аз си задавах през това време Лошото е, че погледа на И. е по-налудничав от обикновено. То хубаво решителност, ама това вече прилича на отчаяние.. Тсуки как готино се самопокани, partypooper такъв И накрая, но съвсем не по важност, фуллбринга на И. - еее няма такава красота от Мугетсу насам , макар като се замисля сегашната форма я наподобява малко (формата на меча и всичко....ако това въобще може да се нарече меч) Глътка свеж въздух за моите блиичтардски дробове
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 1:50 am |
|
DiaDora |
|
|
|
ай да се разплита мистерията около тоз чиляк с меча дет вс реже, че ш'са пръсна от любопитство... а нашичкият го поразмазаха ала импресионистично.....придоби арт-вид...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 3:33 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Интересен чаптър, наистина. Това ако е фулбринга на Ичиго - изглежда много готино Айде да идва следващия да видим какви ги е надробил Кубо
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Апр 18, 2011 7:56 pm |
|
usui |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
Ice-Man написа: Интересен чаптър, наистина. Това ако е фулбринга на Ичиго - изглежда много готино Айде да идва следващия да видим какви ги е надробил Кубо Загледай се по добре за фулбринга на Ичиго формата е същата като на Зангетцу,така че не очаквай нещо много различно,а иначе чаптърът беше най-дборият от не знам вече колко ...
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 12:22 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Ice-Man написа: Изобщо не е същата като на Зангецу Абсолютно същата е като на Зангетсу, само че все още incomplete(както и шинигами робата му, от която "висеше" черно реятсу) Та явно това му е фулбринга. Аз още от началото си мислех(т.е. от както трансформна значката), че всъщност няма да си възвърне шинигами силите(поне не на този етап), а ще получи фулбринг който напълно ги имитира. Та за момента изглежда е леко по - слаба версия на Шинигами формата си от преди и вярвам, че още в следващия чаптър Тсуки ще го размаже(Ичиго ще му скочи веднага щом разбере кой е, no doubt ). Съмнява ме обаче Кубо да върне Ичиго в post-Dangai формата му... ще маже всичко живо, и само Айзен, Ямамото, и Ишин ще могат да му се опрат(под опрат, имам в предвид, че ще успеят да понесат няколко атаки )... а толкова ми се иска да видим протагонист който маже всичко живо(писна ми да го малтретират по време на всяка битка).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|