|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 2:32 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Той е 10-на години по-голям само, не е някъв чичка Иначе да, сега като усеща чакрите, на кой ли пръв ще налети?
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 11:31 am |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Kudrokoska написа: Може да почваме облозите на кого първо ще налети Наруто.. надявам се, че не тръгна с идеята директно на Мадара да скача xD Няма я, първо ще нарита някое/ няколко зомбита за отрицателно време, като например някой бивш член на Акатсуки, с когото са се били преди, за да ни покажат колко по-силен е станал Наруто. Ирука-сенсей направи правилен избор - окуражи Наруто, осъзнавайки бойния му потенциал. Може и да наблюдаваме евентуална битка Бий/Наруто Вс. Мадара, която би била кулминацията в Шиноби войната. Страхотна манга седмица - страшни чапове на Парчето на Наруто, малко съживяване при Белината.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 2:43 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Аз си мисля, че Кимимаро трябва да си се бие с Лий, но и с Наруто е възможно.. а една сигурна битка на Наруто според мен е с Пейн ^^ А като казахте Бий, когато 8-tails спомена, че трябва да държат Наруто вътре, останах с впечатлението, че той е наясно със ситуацията и доброволно е отишъл на острова.. ако е така сега дали ще последва Наруто, за да се включи и той в битката ^^ I say yes xD И ебати кво стана с Какаши и rampage-a - искам да видя най сетне голяма битка с някой сериозен опонент - Итачи примерно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 5:15 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Kudrokoska написа: И ебати кво стана с Какаши и rampage-a . уфф ВЕРНО БЕ ... това го бях забравил искам си Какаши лудницата както в доброто старо време ... когато получавах тръпки наподобяващи оргазъм само при произнасянето на заветните "Copy Ninja Kakashi"
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|