|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga Публикувано на: Чет Дек 16, 2010 3:08 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Anime [TTZ] Mahou Sensei Negima!~Mou Hitotsu no Sekai~ OAD Extra - Magical Girl Yue [DVD][7872EEA5].mkv Website | Details Submitter: Turok | Size: 322.18MB | Date: 2010-12-05 20:22 UTC | Comment: Encoded in H.264, Audio by Vorbis @ q-6 contained in mkv. subtitles available: English and French. mostly softsub just a little hardsub. Enjoy and Please seed. 367408
ха, ама как са го отбелязали като екстра просто трябва пак да се проверява в анидб за да осъзнаеш, че това е чакания пети епизод. П.П. аз си го пазя за някой ден, когато съм в лошо настроение...
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga Публикувано на: Чет Дек 16, 2010 2:52 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Защото наистина е екстра. Ако не помниш като обявиха OVA-то щеше да е 4 епизода, после обявиха и Extra: Ето линкчеерейнион: нека ти обясня как процедират обикновените хора: поглеждат анидб, и там пише пет епизода. някак си и на мен ми е по-лесно, имайки предвид че знам английски по-добре отколкото японски.nikolai131: Все пак съм sub user в AniDB... И вече го променихме
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga Публикувано на: Съб Яну 29, 2011 11:51 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
А тя 5тата излезе отдавна, но дефакто не е 5та ОВА, а се води спешъл. S1 Magical Girl Yue 30m 17.11.2010
01.11.2010 AQS-Anime complete 4 0 ja en
08.11.2010 AL-TTZ complete 4 0
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 6:40 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
RQ rule 34 with Nodoka xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga Публикувано на: Сря Май 11, 2011 9:50 am |
|
velush |
|
|
|
Всъщност Extra-та беше с моята най-любима героиня - Юе (Малко с амнезия и с друга фамилия?)...Асуна ми е чак на второ място...пък и Юе е капитанката на Бака Рейнджърите, как да не я обичаш ? Затова се и вдъхнових да почна мангата, за да видя повече с нея...да, има доволно повече материали с нея. (Не че съм стигнал много далече в мангата, де.) Нодока някак не ме кефи...а love intrest-а и Сетсуна ме кефеше докато беше в stealth ninja mode, а като стана по-открита и по-очовечена си загуби чара. Доколкото разбирам тази година ще излиза филм с края на историята...някой да има повече информация от това, което може да се прочете в myanimelist.net ?
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga Публикувано на: Чет Май 12, 2011 12:36 pm |
|
velush |
|
|
|
Мдааа...край на турнира, за който се говори в последните OVA-та звучи реалистично. 600 глави? Миии, да сме живи и здрави да дочакаме (излизането + любителския превод) . За сега бавно и с кеф си чета още главите адаптирани в първото ТВ на Xebec. Хем си припомням някои подробности, хем обирам доста пропуснати от аниметата неща.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|