Време за човешка касапница! Чувствах как някои от малката ни секта ще превъртат... Или пък нашата гадателка ще ги прати на готино място...
П.С. Имба Ярай... П.С.2 Казаха си го за какво им е беше да изкачват планината, пък и принципно когато не знаеш къде се намираш е близо до акъла да се опиташ да разбереш от близката най-висока точка.
То това си стана традиция. Срещнат ли друга група хора обикновено става нещо фатално. Почвам да си мисля,че не е толкова случайно. Според мен гадателката ще им каже,че нито 1 няма да оцелее. Ще се панират и на там знаем какво става~
Хм много нагласено ми се стори това W. Според мен тази гадателка прави така,че да се изпълняват предсказанията за да се опази жива. Сигурно е и в комбина с някои от възрастните.
Публикувано на: Пет Дек 17, 2010 11:37 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Определено има нещо гнило и тази малката има пръст в това. Това, което ми хвана вниманието бяха двамата от нейната група, които я изгледаха доста перверзно, което в тази манга е рядкост според мен. Дори и тя да се беше навела и да й се виждаха гащичките. Ако тая не беше се обадила, че прилича на w начина по, който са паднали надали щеше да се спекулира сега. Разбира се всички вярващи са до такава степен наивни, че дори и да не е така те ще го видят.
Публикувано на: Пет Фев 04, 2011 4:46 am
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения