|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 5:47 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Valk0v написа: Firestarter - всъщност пиратите от Новия Свят, които видяхме не показаха нищо особено (ае малко може да поспорим), но не забравяй че те са една много малка част от екипажите там и най-важното, е че са съюзници на белия (е бяха де). А в един от флашбеците видяхме как стават съюзници, чрез субмишън. Най-силните от НС, ги виждам като прекалено горди да са в каквито и да е било алианси. Така че съм сигурен, че не сме видяли нищо от ню урлд пайрътс левъл ~ еми,Whitebeard Pirates бяха най-силния екипаж в новия свят,така че са могли да победят абсолютно всички екипажи в новия свят и евентуално да ги направят съюзници..... Wind_Falcon написа: Тия флашбакове са едно от най-тръпите неща в OP за мене... +1
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 8:36 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
The Whitebeard Pirates (白ひげ海賊団, Shirohige Kaizokudan?) were the strongest pirate crew in the world, тва е от one piece wikia,а и мисля,че и в анимето и мангата го казваха,но не ми се търси сега.А и като ги погледнеш Белия мачка всичко живо,Марко е на ниво адмирал,Виста беше на нивото на Михоук,Ейс беше на нивото на Аокиджи,Джозу също беше супер силен,нищо че във войната се поизложи.Съмнявам,се че ще видим по-силен екипаж в новия свят....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 9:13 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Най-силния пират, следователно най-силния екипаж. Видяхме обаче, че на Марко и Джозу (за мое голямо съжеление) им наляха канчетата (тука теорията ми и по-специално за Джозу, е че Ода нарочно не им даде продължителни изяви, е защото в бъдеще ще ги видим в действие - и тогава ще видим на какво са способни). Виста единствено успяваше да отблъсква атаките на Михоук и то само защото оня спеше. Другите командири няма смисъл да ги обсъждам. И аз си мисля, че на Шанкс е най-силния екипаж. За мен силата е в качеството (тоест малката бройка на екипажа), отколкото количеството (в случая белия екипаж). Ама може би ББ имаше толкова много крюмани, защото е искал голямо семейство
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 9:25 pm |
|
realist |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: Абе не подценяваите екипажа на ББ уе. Кой друг екипаж може дори да води война с целия Marine force бре? След смъртта на ББ, ако не беше Шанкс щяха да бъдат избити до крак.Всеки може да тръгне на война, но истината е че единствено заради ББ, те имаха някакъв шанс в тази война.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 10:05 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Марко не е на нивото на адмирал?Нарита Кизару в началото,после нарита Аокиджи,би се наравно с Кизару за много време и накрая го победиха щото се разсея а и щото се намеси вицето с дългата коса(абе за тоя казаха ли къв плод има),спря атаката на Акаину(същата която уби Ейс) и в мангата изобщо не беше отблъснат,а го показаха че я удържа,само в анимето добавиха,че Акаину го надвива.Плюс това ония висшите от правителството след войната го споменаха като един от малкото,който имат шанс да победят черния.Да не говорим,че плодът му е супер имбав.Главния му недостатък,е че няма достатъчно силни атаки,единствено го видяхме да рита насам натам адмирали,но без да вкарва сериозен демидж Виста изобщо не беше сериозен,а иначе ставаше супер битка срещу Михаук,който също не беше на 100%,и ако не на едно ниво,със сигурност са близо.Видяхме Михаук как изобщо не поглеждаше другите слабаци,и единствения към който се относе с уважение беше Виста Ейс казах,че е на нивото на Аокиджи и не виждам примерно как Аокиджи ще го победи.Плодът му е доста силен и тва,че магмата е по-силна беше пълна простотия.....Джозу изглеждаше супер мощен в началото,ама за съжаление бързо го свалиха... Другите командири наистина не заслужават коментар,супер слаби са,но специално тези са си доста силни.Примерно срешу Шанкс,Белия ще свали Шанкс и още 1 евентуално,и другите остават срещу тях.А пък на черния смешниците с 100000 мъки само срещу него успяха да го убият,ако Белия не беше решил да мре и беше позволил да му помогнат,нямаше начин черните да победят
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|