Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: One Piece restart
МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 1:39 pm 
Аватар
Sky King

Рестарт на темата, njoy :rocknroll:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 3:13 pm 
Аватар

Между другото, в точка 1, където пише, че СаВа ъпва чапове на Парчето, линкът е към Наруто.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 4:25 pm 
Аватар

Не мисля че Фжимбей ще се присъедини, според мен от тази арка само Корибо може да се джойне (което ще е супер попадение).

Тия флашбакове са едно от най-тръпите неща в OP за мене...

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 5:47 pm 
Аватар

Valk0v написа:
Firestarter - всъщност пиратите от Новия Свят, които видяхме не показаха нищо особено (ае малко може да поспорим), но не забравяй че те са една много малка част от екипажите там и най-важното, е че са съюзници на белия (е бяха де). А в един от флашбеците видяхме как стават съюзници, чрез субмишън.
Най-силните от НС, ги виждам като прекалено горди да са в каквито и да е било алианси. Така че съм сигурен, че не сме видяли нищо от ню урлд пайрътс левъл ~

еми,Whitebeard Pirates бяха най-силния екипаж в новия свят,така че са могли да победят абсолютно всички екипажи в новия свят и евентуално да ги направят съюзници.....

Wind_Falcon написа:
Тия флашбакове са едно от най-тръпите неща в OP за мене...

+1

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 7:51 pm 
Аватар

Защо реши, че са най-силния екипаж.Просто ББ, беше най-силния пират.Това не значи, че екипажа му е най-силен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 8:36 pm 
Аватар

The Whitebeard Pirates (白ひげ海賊団, Shirohige Kaizokudan?) were the strongest pirate crew in the world,
тва е от one piece wikia,а и мисля,че и в анимето и мангата го казваха,но не ми се търси сега.А и като ги погледнеш Белия мачка всичко живо,Марко е на ниво адмирал,Виста беше на нивото на Михоук,Ейс беше на нивото на Аокиджи,Джозу също беше супер силен,нищо че във войната се поизложи.Съмнявам,се че
ще видим по-силен екипаж в новия свят....

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 8:48 pm 
Аватар

Пише, че са най-силния екипаж само заради ББ.Аз имам предвид, че без него, те няма да са нищо в новия свят.Марко не е на ниво адмирал.На ниво адмирал беше Rayleigh, а Марко е мн далеч от него.Виста просто успя да препречи пътя на Михоук, за де не стигне той до Луфи.Ейс е много под нивото на адмирал.Той е средно ниво пират.Джозу също му накъртиха канчето много лесно.Накрая на войната всички командири на дивизии не успяха да удържат Акайну.Лично аз смятам, на Шанкс и на ЧБ екипажите са по-силни от този на ББ.Да не говорим, че от на Биг Мама и Кайдо нищо не сме видели.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:13 pm 
Аватар

Най-силния пират, следователно най-силния екипаж. Видяхме обаче, че на Марко и Джозу (за мое голямо съжеление) им наляха канчетата (тука теорията ми и по-специално за Джозу, е че Ода нарочно не им даде продължителни изяви, е защото в бъдеще ще ги видим в действие - и тогава ще видим на какво са способни). Виста единствено успяваше да отблъсква атаките на Михоук и то само защото оня спеше.
Другите командири няма смисъл да ги обсъждам.
И аз си мисля, че на Шанкс е най-силния екипаж. За мен силата е в качеството (тоест малката бройка на екипажа), отколкото количеството (в случая белия екипаж).
Ама може би ББ имаше толкова много крюмани, защото е искал голямо семейство :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:20 pm 
Аватар

Абе не подценяваите екипажа на ББ уе. Кой друг екипаж може дори да води война с целия Marine force бре?

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:21 pm 
Аватар

Както и да го погледнем, СХП не са конкурентоспособни. Усоп и Нами не са нищо особено. Чопър също. Просто трябва някой да се джойне, няма как.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:25 pm 
Аватар

Roronoa Zoro написа:
Абе не подценяваите екипажа на ББ уе. Кой друг екипаж може дори да води война с целия Marine force бре?

След смъртта на ББ, ако не беше Шанкс щяха да бъдат избити до крак.Всеки може да тръгне на война, но истината е че единствено заради ББ, те имаха някакъв шанс в тази война.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:28 pm 
Аватар

Избити до крак заедно с 70 % от маринките там + капитани и вицекапитаните. А ББ ако беше във форма можеше да вземе 2 адмирала със себе си.

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:33 pm 
Аватар

Аз изобщо не поставям силата на ББ под съмнение.Ако беше във форма може и да спечели войната.Аз просто твърдя, че екипажа му не е нищо особено и далеч не е най-силния екипаж в Новия Свят.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 9:36 pm 
Аватар

Виж сега нямаш основание да твърдиш това при положение,че Ода в мангата пък и в анимето съвсем претупа огромна част от екипажа па ББ. Ако бяха толкова слаби Шичибукая + адмиралите и другите щяха се разправят далеч по бързо с тях. При положение,че ББ почти не се меси в цяла битка

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 10:05 pm 
Аватар

Марко не е на нивото на адмирал?Нарита Кизару в началото,после нарита Аокиджи,би се наравно с Кизару за много време и накрая го победиха щото се разсея а и щото се намеси вицето с дългата коса(абе за тоя казаха ли къв плод има),спря атаката на Акаину(същата която уби Ейс) и в мангата изобщо не беше отблъснат,а го показаха че я удържа,само в анимето добавиха,че Акаину го надвива.Плюс това ония висшите от правителството след войната го споменаха като един от малкото,който имат шанс да победят черния.Да не говорим,че плодът му е супер имбав.Главния му недостатък,е че няма достатъчно силни атаки,единствено го видяхме да рита насам натам адмирали,но без да вкарва сериозен демидж
Виста изобщо не беше сериозен,а иначе ставаше супер битка срещу Михаук,който също не беше на 100%,и ако не на едно ниво,със сигурност са близо.Видяхме Михаук как изобщо не поглеждаше другите слабаци,и единствения към който се относе с уважение беше Виста
Ейс казах,че е на нивото на Аокиджи и не виждам примерно как Аокиджи ще го победи.Плодът му е доста силен и тва,че магмата е по-силна беше пълна простотия.....Джозу изглеждаше супер мощен в началото,ама за съжаление бързо го свалиха...
Другите командири наистина не заслужават коментар,супер слаби са,но специално тези са си доста силни.Примерно срешу Шанкс,Белия ще свали Шанкс и още 1 евентуално,и другите остават срещу тях.А пък на черния смешниците с 100000 мъки само срещу него успяха да го убият,ако Белия не беше решил да мре и беше позволил да му помогнат,нямаше начин черните да победят

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]