|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 06, 2011 5:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
докато Ширахоши не стане като Виви или Отохиме и да направи обръщение към цялата нация, измъкване от този остров няма да видиш.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 06, 2011 5:48 pm |
|
JackBz |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
косата на джимбей Очаквам флашбека да ми хареса повече от досегашният арк.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 06, 2011 8:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нали се сещаш, че всеки пират ще скочи да ги защитава, защото криминалните за да отидат в новия свят минават от там, а останалите през Маринфорд като си оставят корабите и вземат нови от другата страна
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 06, 2011 8:38 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Я, сега още една се появи в кутия Интересно ми е Ода откъде ги мисли тия корици По чапа... 2 страници отидаха за тъпченето по главата на хората Тоя Карибоу (или КОрибоу беше?!) се надявам възможно най-скоро някой да го убие, щото е много дразнещ персонаж... Луфи с тая чашка чай ми напомни за чаптърите с Мистър 3 и Мис Голдън Уийк
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 10:57 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Wow Ода е просто .... С тия корици направо в първи клас, навсичкото отгоре и тоя си има дружка на острова Както ги е подкарал може би следващия чап ще видим другия остров (не помня кой трябва да е) Какво да кажа за чапа - ето къде са били командирите на Ходи, и разбрахме защо карат фишмъните да стъпват на лика на Отохиме, заради нейната политика на "приятелство" с човеците. Разбрахме и защо Джинбей се чувства виновен, за това което е свършил Арлонг - значи след като Джинбей е поел щафетата и е станал капитан на фишмъните (а.к.а. съни пайрътс) и са му предложили да стане Шичибукай - като е приел едно от задълженията на всички шичи-та е да разпръснат екипажа. При което Арлонг е взел малка част от него и е забил към острова на Нами. Затова и Джинбей се чувства виновен, макар да няма никаква вина. Реакцията на Санджи и колко спокойна беше Нами - наистина ми се струва, че след тази арка Джинбей да стане част от екипажа. Санджи и неговото "няма да ти простя", Нами която се опитва да го разбере, Лъфи който вече е приятел с него Да доста е стар, ама защо пък не. Така или иначе засега не съм видял никой който да се вписва в екипажа (единствено Карибоу е другия кандидат за мен) - просто няма никой важен в историята, който след арката да влезе в екипажа - Шира не става, Принцовете се съмнявам, Краля се съмнявам, Ходи или Декен - със сигурност не, някой от охраната на краля - прекалено слаби, някой от командирите на Ходи - със сигурност не, някой от екипажа на Декен - не. За да стане част от екипажа трябва да го видим в действие в тази арка - така че аз предполагам Джинбей или Карибоу (пък и друг + за мен е че Джинбей показа че може да е доста смешен - като правеше физиономийте предния чап). И най-накрая, НАЙ-НАКРАЯ да го видим тоя Тайгър (а.к.а Тайсън ) какво представлява. Радвам се, че ще има флашбек с него нямам търпение. Все пак той е една странна риба
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 4:58 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Няма нужда някой от тоя остров да се присъедини... а как може изобщо някой да си помисля, че блатния ще влезе в екипажа?! Той е просто отвратителен тоя (много грозно нарисуван)! Хайде на следващия остров, след Фишмен Айлънд-а който е, оттам да взимат някой, и вече като са станали десетима да не ни занимават с нови членове повече. И без това предостатъчно разновидности на живите организми имаме вече в екипажа - скелети, роботи, елени... Само ни липсва един фишмен А и аз все още чакам Брук да умре! Не вярвам да стане скоро, ама все пак...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 8:44 pm |
|
Rampage |
|
|
|
telemaniaka написа: Kesshou, Брук вече е мъртъв Skull joke Yohohohohohohoho!!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 12:59 am |
|
Rampage |
|
|
|
Ако е за моето мнение,го искам в темата Изцепки от форума!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|