Дата и час: Вто Фев 25, 2025 10:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм: Sucker Punch (2011)
МнениеПубликувано на: Пет Апр 01, 2011 11:21 pm 
Аватар

Секс за ушите ви!

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 01, 2011 11:23 pm 
Аватар

Качих Саундтрака във DOX,ако някой го иска да се чувства свободен да дърпа :arrow:
Link: Sucker Punch (Original Motion Picture Soundtrack 2011)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 02, 2011 2:10 pm 
Аватар

Въпреки, че ми хареса доволно много филма, имам няколко критики, които могат да бъдат и фатални за някой друг (тоест да не го хареса филма :D )

- главната героиня е смотла. Донякъде това пасва на образа й, но тя НЕ ИГРАЕ СМОТЛА, тоест не е добра актриса която се вживява в ролята си ... тя просто е смотла
- не е достатъчно мрачна, трябваше да не е филм за момченца. Трябваше да бъде .. не не ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ МАМКА ВИ една мрачна и кървава история, родена от въображението на смазано от лудост, мъка и мизерия на пръв поглед крехко момиченце. Трябваше да има и секс. Трябваше да е аниме. Всъщност OVA. Няколко. И да има огромен извънземен октопод с пишки-пипала. Щеше да е на място.
- смятам (тоест не го намирам за абсолютно вярно, както мнозина обичат собствените си разсъжденията; важи за всичко което казвам/пиша/мисля) че нямаше достатъчно силен контраст между лудницата - публичния дом - светът на фантазиите. Можеха повече да се потрудят там.
- както казаха в едно доста (меко казано) негативно ревю - добрите бяха много добри, лошите бяха много лоши и с изключение на доктора и горският, на които им стоеше добре да са така, за другите беше неубедително. В лудница не те вкарват защото си добро момиченце, мда :icecream:

Като цяло въображението ми направи от филма повече отколкото заслужава, но го намирам за приятно разнообразие сред холивудските помии.
И ми хареса как блъскаха по лицата на нашите момичета. Имаше яките тупалки =))

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 6:51 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Иииииибаааси якото аниме! :lol: Супер кеф беше да го гледам. Страшна музика и атмосфера, пък за екшън сцените да не говорим!

Мислех да пиша по-подробно, но той Логрус е написал почти всичко, което исках да кажа >< Само да допълня, че ако беше продължило както в началото щеше да е доста по-добре. В смисъл сцените, в които я водят в лудницата. Почти ме побиха тръпки. Страхотна беше атмосферата при тях. По-нататък много розово го направиха >< Другото, което не ми хареса особено е, че въпреки доброто послание на филма то беше твърде бегло засегнато. Някоя друга реплика на фона на жестокия свят и фантазиите, в които живеем за да можем да оцелеем, не са достатъчни.

А да....кой болен мозък й е дал на тая патка да играе в такъв филм! 0_0 Мила Йовович щеше да е перфектна! Макар, че вече одъртя и не става за такава роля....и все пак трябва да има някоя, която да й отива поне малко. Таз беше просто зле :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 11:47 pm 
Аватар

^ Много яко си беше даже момичето ,което наричаш "патка" . Беше перфектна в филма !!!!!! Апък иначе филма мн силно ме трогна емоционално , последно така на филм съм се чуствал ,когато гледах Изкуствен интелект .

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 12:11 am 
Аватар
Пантсу Мастър

О, да страшно. Все едно робот гледам. Може и нарочно да са искали да изглежда така, но мен суууупер много ме издразни.

Иначе филма не бих казал, че ме трогна, но ми даде храна за размисъл. След като мозъка ми почна пак да работи след тези готини екшън сцени :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 10:45 pm 
Аватар

Успях да гледам филма във iMAX-а и музиката и ефектите направо ме разтопиха на стола :wow:
Колкото до сюжета....... хареса ми!!!!
Незнам, можеби търся под вола теле и затова ми се стори че има замисъл в целия филм. Не мога да кажа че съм го разбрал напълно. Но със сигурност имаше!
Да, добрите бяха много добри а лошите бяха много лоши. Но историята ни беше разказана изцяло през въображаемия свят на главната героиня. А през личния поглед на всеки един човек, светът изглежда черно-бял.
Смятам (тоест не го намирам за абсолютно вярно, както мнозина обичат собствените си разсъжденията; важи за всичко което казвам/пиша/мисля) че тъй като филма не навира идеята си в лицето ви, много хора са я пропуснали покрай ефектите, атмосферата и нереалните ви очаквания изградени от постерите и трейлъра.

Не казвам че филма е без проблеми, но е много по-добре колкото го изкарвате :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 3:47 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

telemaniaka написа:
Но историята ни беше разказана изцяло през въображаемия свят на главната героиня.

Всъщност не знаем нито коя е главната героиня, нито какво действително се е случило. Това, което знаем е, че таз патка са я пратили в лудницата защото е застреляла сестра си и, че е помогнала на Суит Пий да избяга. Също може да предполагаме, че Суит Пий (която беше много яка кака бтв) е изманипулирала патката за да може да избяга.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 8:27 pm 
Аватар

Интересна теория..... :roll:
Вярно че изглежда малко вероятна защото сестрата на Суит Пий умря повреме на една от "мисиите" им. Но както каза Логрус, в лудницата не те вкарват защото си добро момиченце. Може и найстина да е изманипулирала "патката" за да избяга. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2011 2:19 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Всъщност Суит Пий няма сестра и никой не умря. Накрая лекарката каза какво се е случило. Ако някой беше умрял със сигурност щеше да каже и хич нямаше да се държи като ухилена репичка.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2011 10:46 am 
Аватар

о май гош ... ти си прав :shock: Наистина никои не е умирал, филмът ще се гледа пак на хубаво качество като излезе по торентите :rocknroll:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2011 1:11 pm 
Аватар
*

Патки, каки, лудници и танци с дракони, самураи и роботи от часовников механизъм. Много добър саундтрак? Фешънъбъл римейк на плейлист от песни, които ги има във всеки един филм в днешно време. Ханз Змията прави готини саундтраци, вместо да се едитват песни до безкрай. Напоследък се коментира музиката във филмите, все едно са били мюзикъл и наистина е трябвало да има значение. Друго нещо си е звуковото оформление, но не и музиката. За Трон, Дафт Пънк издадоха цял албум, да кажем. Това е яко. И филмът имаше консепциални планове, които не се виждат нон стоп.

Иначе темата има ебаси забавните коментари. Съкър Пънч е забавен филм. Познайте дали в следващия трейлър на Шнайдер ще пише "From the director of Sucker Punch".

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 12:38 am 
Аватар

Squall_1st написа:
танци с дракони

Wut ? =)) =)) :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 2:36 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Squall_1st написа:
Познайте дали в следващия трейлър на Шнайдер ще пише "From the director of Sucker Punch".

При положение, че едва ще си избие парите за бюджета - едва ли.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 24, 2011 1:08 am 
Аватар

Това ще е филма на годината !

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]